2777
2789

خیلی سنگین نیست ،با پولم تونستم همین رو بردارم.

اما خیلی خوشحالم چون با دست رنج خودم بوده.

پول بی منت خودمه.

من تازه چند ماهه مشغول به کار شدم

و این اولین باریه دست رنج خودمو پس انداز میکنم.🥰😍

این خیلی برام ارزشمنده و دوست داشتم ذوقمو باهاتون به اشتراک بزارم.

اینم عکسش👇

ظریفه اما دوستش دارم.🥰

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای
بیشتر ببینید

مبارکه عزیزم ایشالا بهتریناشو بگیری بفرست 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به😍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

مبارکت‌باشه‌گلم

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️