2777
2789
عنوان

خيلي دلم گرفته

120 بازدید | 8 پست

شوهرم خيلي رفتارش عوض شده قبلا انقد دوسم داشت ك حد نداشت

الان حس ميكنم ب زور داره تحملم ميكنه ، انگار دلش نمياد بهم دست بزنه خيلي ناراحتم، نميتونم زياد ب خودم برسم هم اندامم بهم ريخته بخاطر زايمان، 

مثلا امشب داشتم باهاش حرف ميزدم همزمان داشتم پوشك بچه رو عوض ميكردم گفت كارتو بكن يني حرف نزن

شما بودين ناراحت نميشدين؟ حس ميكنم ديگه منو نميخواد 

ممكنه كسي ديگه باشه تو زندگيش؟ 

واقعا واقعا دلم محبت ميخواد تحمل اين رفتارا رو ندارم 

شاید حساس شدی و فقط از نظر خودت خوب به نظر نمیای. باهاش صحبت کن و از احساساتت بگو، شاید اونم درگیری کاری و... داره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حساس شدی و فقط از نظر خودت خوب به نظر نمیای. باهاش صحبت کن و از احساساتت بگو، شاید اونم درگیری ...

منم خسته شدم واقعا از اينكه بخاطر كار زيادش همش بايد دركش كنم و در مقابل حرفاش سكوت كنم منم آدمم

نه رفتارم مث هميشه هست انقد با مشكلاتش ساختم ك حد نداره

پس مشکل داره فکرش درگیره نرو روی مخش فقط هواشوداشته باش درست میشه

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

پس مشکل داره فکرش درگیره نرو روی مخش فقط هواشوداشته باش درست میشه

اخه اين رو مخ رفتنه؟ بهش گفتم چقد اين شلوار ك خريديم برا بچه جنسش خوب بود گفت كارتو بكن با ي حالت بد گفت

و خيلي چيزاي ديگه

تازه ميفهمم چرا بعضي زنا خيانت ميكنن شوهراشون ادم نيستن

اخه اين رو مخ رفتنه؟ بهش گفتم چقد اين شلوار ك خريديم برا بچه جنسش خوب بود گفت كارتو بكن با ي حالت بد ...

😡😡😡😡😡😤😤😤😤نزدیکم بودی کتک میخوردی زودفکرای منفی نکن😡

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

أه اعصابمو خرد كرد 😭 فك كرده كيه كه با من اينطوري صحبت ميكنه

شوهرته شووووهررررت.داره بیرون باهزارمشکل میجنگه که تواسایش داشته باشی پس فکرتو درست کن ودیدی تو بی تقصیرنیستی