بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای داداشم خیلی قشنگ بود پاییز بود تو برگای زردو نارنجی کنار یه برکه که مرغابیهای سفید توش شنا میکردن
عروس و دامادم ماشالله هردوشون خشمل و ناز😍
جلف بازی هم نداشت و با اینکه کلا مخالف پخش این فیلم تو مراسم هستم
ولی منشوری نبود و همه لذت بردن از دیدنش
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
همه مثل همن تو صحرا و دریا و ساحل و کوه کمر از شون کول هم یالا میرن میدوعن دنبال هم😐😐😐منخودمم مال عقدم همین بود دنبال دنبال بازیه😂😁برا عروسی دنبال یه ایده خوبم مثلا یه کلیپ سبک وینتیج سبک اروپا قدیم لباسای وینتیج و مث یه فیلم با سناریو ن بدو بدو بازی تو ذهنمه تا ببینم🙄
سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
با قبلی بیشتر موافقم بستگی به چهرتون هم داره ببینم کدوم بیشتر بهش میاد در کل سناریو باید متفاوت باشه منم تو همین فکرم و خودمم میگیرم خودم تدوین و... میکنم
با قبلی بیشتر موافقم بستگی به چهرتون هم داره ببینم کدوم بیشتر بهش میاد در کل سناریو باید متفاوت باشه ...
همین الانم استایلم وینتیج ولی من یه مشکلی دارم لباس عقدم مرلین مونرو بود سبک اروپایی دوباره اروپایی وینتیج باشه خز میشه میخوام همرو امتحان کنم😍حنابندونم هندی
مونده خرم سلطانی 😁😁😌کلا تنوع این کارا دوس دارم😎
موفق باشی عسلم و خوشبخت باشین😘❤💋
سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
من دوست دارم برای عقد ماکسی اندامی سفید آستین بندی یا ... مثلا پری هم باشه خوبه . بعد کلا هم بزارم یا کلاه کامل یا نیم کلاه توری پر دار و گردنبند مرواریدی این جور سبک ها