2777
2789
عنوان

من تا اخر عمرم بچه دار نمیشم 😭😭😭 وای این چه سرنوشتی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 44 پست

اسی هرگززز نا امید نشو من کسایی میشناسم بعد ۱۰ سال و حتی ۱۵ و۱۶ سال بچه دار شدن 

اخری هم دوقلو داره دوتا دختر ناازز 

انشاءالله دامن تو هم سبز میشه😍😍

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوست نداری یه بچه به سرپرستی بگیری؟البته اگه روحیه شو داری...

چون بعضیا اولش قبول میکنن اما بعدش که میبینن بچه داری سخته ،بچه رو برمیگردونن به بهزیستی😑

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یه سر برید کربلا آقا امام حسین رو به علی اصغرشون قسم بدید توسل به حضرت زهرا کنید حاجت روا باشید انشاالله 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

عزیزم انشالله خدا دامنتو سبز کنه ولی بعد ۲۰ سال هم شنیدم بچه دار شدن نمیخوام شعار بدم واست ولی خودتو معطوف نکن ب بچه دار شدن و بزور چیزیو از خدا بخواه بگو هرچی قسمتت بهت بده انشالله بچه صالح و سالم نصیبت بشه

حتی آی وی اف نکردی بعد میگی همه راه هارو رفتی ؟ 😂😂آی یو آی . رحم اجاره . اسپرم و تخمک اهدایی . آی وی اف . icsc

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

عزیزم 

نذروختم باب الحواحج حضرت ابوالفضل کن عمرا اگر دست خالی برگردی ،سفرشو حتی برای خودت تنها شده بنداز،من بره کشتم 

حاجتم نداد رفتم زیارتش بهش گفتم ازت بعید بود امید ناامید کنی

سریک ماه حاجت گرفتم

حدیث کساء نذر کن

امام رضا و حضرت معصومه خیلی مهربان هستند در خونشون برو

دنبال طب سنتی برو

ن اگه یذره هم جای شدن بود ده بار ای وی اف میکردم

خواهر من خودشو شوهرش مشکل داشتن ای وی اف کرد بچه دار شدن

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
ای بابا خانم سوزان روشن نزدیک شصت سالشه فکر کنم بچه دار شدشما که جوونیدمنظورم اینه علم هر روز یه راه ...

وقتی شصت سالم شد چه فایده هرچیزی به زمان خودش خوش هست