2777
2789
عزیزم من خودم قرآن خیلی میخوندم و معتقد هم بودم همین الانشم میخونم چون بالخره چند سال با این اعتقادا ...

عزیزم از کسی که سواد دینی دارن برای تفسیر و...ازش بپرس. اینا همه وسوسه شیطان هست. اینقدر قشنگ بلده وارد ذهنمون بشه و مارو از خدا دور کنه. دقیقا همین الان من خواستم دعاهای بعد نماز صبح و بخاطر خواب رها کنم.اصلا ی جوری بود ذهنم. که پاشو. اینگار واقعا ی لحظه ب ههم ریختم و دوست داشتم بلند شم و....

بلند شدم از رو سجاده ی دفعه گفتم لعنت بر شیطان  و صلوات و....و راحت نشستم خوندن. باورت میشه مثلا من شروع میکنم ی زیارتنامه و یا درد دل با امامان یا مثلا نذری درست کردن ،یا حالا هرکار خیری انجام دادن،ی دفعه پسرم میشه ی چیزی ک تاحالا نبوده. شروع میکنه ب راه رفتن روی اعصاب من‌. میگن این خود شیطان هست که میخواد تو داد و بیداد کنی تا عبادات از دستت بره. همیشه برام سوال بود ک چرا وقتی کار خیر میکنم پسرم ک خیلی مودب هست اینجوری میشه برای چند دقیقه.  ی کلیپ دیدم راجع ب حضرت علی ع و غلامش. که شیطان به وسیله غلام میخواست حضرت علی ع و وادار ب صدای بلند وگناه کنه ولی نتونسته بود. اینارو گفتم بدونی شیطان خیلی خوب و از راهای مختلف رخنه میکنه. مراقب باش گلم.از خدا یاری بخواه و از امام زمان عج بخواه برات دعا کنن.اینقدر حفظ میشی ان شاالله. التماس دعای فرج♥️

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون💙 حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما که انقده اهل کتاب خوندنی بیشتر بخون کتابای اعتقادی رابخون.حیفه که انقدر زود تصمیم بگیری.این خیلی ...

تاریخ طبری یا روایات طبرسی ام تا حدودی خوندم

اصلا اسلامم بزاریم کنار راستش خیلی ناراختم از اینکه این دین بهمون تحمیل شده با طور شمشیر و بخاطرش نیاکان مون چقدر زجر کشیدن و ما از این دین پيروي کنیم 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
تاریخ طبری یا روایات طبرسی ام تا حدودی خوندماصلا اسلامم بزاریم کنار راستش خیلی ناراختم از اینکه این ...

کسی که ب ایران حمله کرد عمر بن خطاب بود

کسی که باعث شهادت دختر پیامبر هم شد

چطور ممکنه دین اسلام داشته باشن؟

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

شما سوره نسا یا همون زنان قرآن و بخونی برا همیشه میبوسی میزاری کنار بهتره به جاش یادش بدی چطور رو پا ...

من تعصب دین اسلام و امام زمانم رو دارم نه اجدادم و اینکه واقعا خیلی برام عجیبه که چرا این روشن فکری شماها اینجوریه اگه میگفتم دخترم رو باشگاه یا کلاس رقص گذاشتم عالی بود و فلان و حق آزادی داشتم اما تا میگم حفظ قرآن برعکس میشه واقعا درکتون نمیکنم 

اون اعراب چه ربطی ب دین اسلام داره

کسی که میخواد خودش رو توجیح کنه دین رو به یه کشور خاص ربط میده وگرنه الان ۸۰ درصد مردم مسیحی هستن هزار تا قوانین سخت تر و بدتر از اسلام هم داره اما نمیگن انگلیسیای غارت گر شکنجه گر با دینشون ما خارجی نیستیم اما تا میگن اسلام میگن ما عرب نیستیم چون دین اسلام توی عربستان ظهور کرده و اینکه همیشه خدا پیامبرها رو برای قومی که جهل داشتن میفرستاده و ب همین خاطر کامل ترین دین اسلامه چون جلوگیری از این همه جهل و کارهای وحشیانه ی اعراب کرده در ضمن جنگ برای دین همیشه بوده اما باید دید برای دفاع بوده یا حمله. پس نمیشه به حرف چند نفر و چند کتاب دین رو به چالش کشید قران کاملترین کتابه برای آگاهی بشر اگه خودش فکر کنه و ببینه و بسنجه که همه چیزش شفا و به نفع انسانها

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
تاریخ طبری یا روایات طبرسی ام تا حدودی خوندماصلا اسلامم بزاریم کنار راستش خیلی ناراختم از اینکه این ...

این چیزا که میگی ...حرفای یک دسته ای از افراد هس ...که شماهم در معرض شنیدنش بودی و قبول کردی

ببین کسی مجبور نبوده

مگه ماهمین حالا ارامنه و کلیمی ها رو در ایران نداریم؟

پس اجباری در کار نبوده و نیست

دین اسلام زیباترین دینه

امروز ولادت امام مجتبی ع است

از خودشون بخواه که در راه اثبات ادله دین بهت کمک کنند

و از اشتباه نجاتت بدن

در این دوران

فقط باید به ریسمان اهل بیت ع چنگ زد تا گمراه نشد

قرآن به اضافه ی اهل بیت ع تنها راه نجات 

ایرانی ها خودشون پذیرای اسلام بودن

اگر زور بود نمی موند

اگر زور بود اونطور از امام رضا استقبال نمی‌کردن

زور بیخوده این حرفها ...

ایران، ایران امام رضاست...

نگاه به این زور زدن ها نکن که می‌خوان ایران رو از اسلام جدا کنن، قم ما، حرم اهل بیته 

از کجا اینقدر مطمئنید امام زمانی وجود داره مگه دیدینش؟

قطعا ک وجود دارن. 

ولی اگه شک دارین از آدمایی ک سواد دینی دارن باید بپرسی گلم.  ولی ی سوال چرا آمریکا و اسراییل چندین ساله دارن فیلمایی راجع ب تخریب شخصیت امام زمان عج میسازن؟ اونا باور دارن ک منجی میاد و بیکار ننشستن. بعد ما بگیم اصلا وجود ندارن. من قبلا تو ایتا ی نفر ومیشناختم که برای اثبات وجود امام زمان عج ب ی نفر کمک کردن. چون سواد دینی دارن ایشون. 

اگه پیداشون کردم و اگه خواستین بگین بهشون وصلتون کنم.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون💙 حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید
کسی که ب ایران حمله کرد عمر بن خطاب بودکسی که باعث شهادت دختر پیامبر هم شدچطور ممکنه دین اسلام داشته ...

عمر بن خطاب خلیفه دوم مسلمانان بود 

بعدم تو روایات طبرسی تاریخ طبری اومده که حضرت فاطمه به خاطر بیماری فوت کرده و چون با ابوبکر مشکل داشته حضرت علی نخاسته ابوبکر نماز حضرت فاطمه رو بخونه بخاطر همون شبانه دفن شده 

تو تقویم تیرانم بعد از خاتمی وفات حضرت فاطمه رو زد شهادت 

بعدم عمر خطاب از یارای نزدیک. پیامبر و مورد اعتماد مسلمانان اون موقع بود که پیروز نهاوندی انتقام ایرانی هارو ازش گرفت 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
ممنونم از توصیت عزیزم

قربونت گلم.وظیفم بود. امام  زمان عج دعاگوت ان شاالله.

بیشتر ببینید

خداییش برام قشنگ بود انقده کتاب خوندی تو این دوره زمونه .کتابای شهید مطهری را بخون خدمات متقابل ایران واسلام را. کتاب خیلی خوبه ولی همون قدر که میتونه هدایت کنه میتونه هم گمراه کنن.خیلی مهمه که کتابی که میخونی را کی نوشته باشه.