2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی تنهاست خیلی بیکسه😑

تنهاترین و مظلوم ترین ومهربان ترین😔😔😔

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون💙 حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید
حافظ قرآن بشه که چی

که نشه مث دخترای امروزی انس با قرآن رو داشته باش برام مهمه که متانت خودشو عزت نفس خودشو حفظ کنه قرآن پشت و پناهش باش و اگر میخواد کسی بشه و به جایی برسه خیلی برام مهمه با تکیه به قرآن باش ولی از همه مهمتر علاقه و انتخاب خودش بود من فقط دارم حمایتش میکنم

من تا اونجایی که می‌تونم ترک گناه کردم

ختم ذکر و دعا و قرآن برای حضرت میگیرم دیگه واقعا نمیفهمم چه کاری از دستم برمیاد که انجام بدم امیدوارم راضی باشه ازم

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

سلام عزیزم.دوستان میتونین روزانه هر کدومو یا همه رو انجام بدین ب نیت امام زمان عج. امام زمان عج دعاگ ...

روزانه دعای عهد و زیارت آل یس بخونیم. اگه دعای عهد صبح خونده بشه که عالیه.

ختم قرآن ب نیت سلامتی و تعجیل در ظهورشون

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون💙 حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید
میدونم گفتن نداره و کاری به حساب نمیاد ولی به نیت این که یار امام زمان بشه باردارشدم ولی خدا قبول نک ...

شاید هم خدا خواست اینجوری پاک بمونه و یار امام زمان باشه، تو این دنیا پاک بودن خیلی سخت شده

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

که نشه مث دخترای امروزی انس با قرآن رو داشته باش برام مهمه که متانت خودشو عزت نفس خودشو حفظ کنه قرآن ...

شما سوره نسا یا همون زنان قرآن و بخونی برا همیشه میبوسی میزاری کنار 

بهتره به جاش یادش بدی چطور رو پای خودش وایسه 

انسانیت و یادش بدی 

هیچ وقت یادتون نره که اعراب به زور شمشیر اسلام و به ایران آوردن کاش یکم. رو اجدادمون تعصب داشته باشیم 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
شما سوره نسا یا همون زنان قرآن و بخونی برا همیشه میبوسی میزاری کنار بهتره به جاش یادش بدی چطور رو پا ...

چه خوب شما با این طرز فکر سوره نسارا با معنی و تفسیر خوندین.؟اجرت با امام زمان عزیزم ولی احتمالا نسخه جعلی بوده.

خودم هم به این فکر میکنم ولی مگه رجعت برای ادمی که این دنیا را ندیده میشه.

گلم شنیدم  اونایی که حتی توی ماهای اول سقط میشن اون دنیا میتونن حالا با توجه ب شرایط و...شفیع خانواده وپدر ومادر بشن.یه همچین چیزی.البته منم خیلی نمیدونم.راحع ب این مورد بپرسین حتما و تحقیق کنید.

توی زندگی پس از زندگی اقاهه میگفت همش ی پسر ده ساله میدیدم. یا حالا کمتر یا بیشتر، دقیق خاطرم نیست اون برنامه رو .

ولی مثل اینک ده سال قبل اونو سقط کردن خودشون بخاطر حرف اطرافیان. اونجا پای همه هم گیر بوده بخاطر دخالت تو سقط.

بیشتر ببینید
شما سوره نسا یا همون زنان قرآن و بخونی برا همیشه میبوسی میزاری کنار بهتره به جاش یادش بدی چطور رو پا ...

بهت پیشنهاد میکنم وقتی تفسیر کامل رو نخوندی انقدر مطمئن از چیزی حرف نزنی قشنگم