رو یه هفته س روکش کردم درد دارم نمیتونم بجووم بعد با زبون یا دست فشار میدم حس میکنم تکون میخوره لق هست ولی مامانم دید گفت نه خودم هم تو آیینه میبینم لق نمیزنه ولی حس اینکه یه چیزی تو لثه فرودمیره موقع جوویدن دارم
خیلی وسواسی شدم میترسم
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حساس شدی اولشه عادت میکنی فقط باهاش چیز چسبناک و سفت نخور اصلا
واقعا به نظرت حساس شدم لق نیست؟
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
دکتر گفت مال لثه که تراش داده زخمه درد دارم و انگار با جویدن چیزی تو لثه میره و حس لقی دارم
وای واقعا توهم مثل منی مامانم و داداشم اینقدر غر میزنن نابود میشم
آره تا یک ماه حس میکنم دندونم لقه، خیلی حساسم
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
من ارتو دارم بدتر از تو هستم ده تا سوال از دکترم میپرسم هم تو آینه دندون پزشکی نگاه میکنم هم میام خو ...
واقعا روانی میشم شدم حس میکنم لقه
واقعا یعنی توهم حس لقی داشتی ؟بگو جون من ؟ یعنی این حالت تا یه ماه هست
به مامانم داداشم میگم غر میزنن
واقعا یعنی توهم حس لقی داشتی ؟بگو جون من ؟ یعنی این حالت تا یه ماه هست به مامانم داداشم میگم غر میزن ...
آره البته من روکش نبود، هر بار که عصبکشی میکردم یا ترمیم، تا چند وقت حس میکردم لق و سسته تا خوب میشد و یادم میرفت
آره البته من روکش نبود، هر بار که عصبکشی میکردم یا ترمیم، تا چند وقت حس میکردم لق و سسته تا خوب م ...
ممنون
واقعا سخته من خیلی وسواسی م