2777
2789
عنوان

راهنمایی می‌کنید

134 بازدید | 21 پست

بچه ها من پارسال برا ی حاجتی نذر کردم که سال دیگه یعنی امسال وقتی به حاجتم رسیدم نظرمو ادا کنم یعنی کامل روزه مو بگیرم . دیروز تا ظهر گرفتم س کلیه دردی گرفتم که دیگه کمر نتونستم راست کنم دیگه مجبور شدم بخورم حالا نمیدونم چیکار کنم آب کم میخورم و منم مشکل کلیه دارم همیشه مثانه و کلیه ی من عفونت میکنه 

الان خیلی ناراحتم که نتونستم نظرمو ادا کنم کسی میدونه حکم شرعی چیه راهنمایی کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دکتر تایید کنه ک روزه برات ضرر داره دیگه براا واجب نیست بگیری

دکتر قبلا خیلی رفتم هر سال کلیه و مثانه م عفونت میکنه میرم قرص و آمپول مصرف میکنم ولی راجع به روزه نپرسیدم از دکتر 

چون صیغه نذرو نخوندی فکر کنم اشکال ندارهچرا بیمار بودی این نذرمردی؟

راستش قبلا خیلی ضعیف بودم و نمیتونسم روزه بگیرم نذر کردم اگه بدنم پر بشه و توان داشته باشه روزه بگیرم همیشه از این بابت غصه میخوردم نمیتونم بگیرم 

دکتر قبلا خیلی رفتم هر سال کلیه و مثانه م عفونت میکنه میرم قرص و آمپول مصرف میکنم ولی راجع به روزه ن ...

سوال کن از دکتر اگه گفت برات ضرر داره نگیر

اصلا خدا خودش گفته کسی ک روزه برای بدنش ضرر داره نباید بگیره 

مثلا مامان من دیابت داره و نمیتونه بگیره

شما نظر هم اگر نداشتی باز موظف بودی روزه بگیری اما اگر واقعا مشکل کلیه داری طوری که واسه بدنت مضره، ...

آره روزه که واجبه 

من خیلی لاغر بودم و اصلا توان روزه نداشتم امسال که بدنم خوب شده خوشحال بودم که کامل میگیرم اینجوری شد 

راستش قبلا خیلی ضعیف بودم و نمیتونسم روزه بگیرم نذر کردم اگه بدنم پر بشه و توان داشته باشه روزه بگیر ...

منم ۳۱سالمه هیچوقت نتونستم روزه بگیرم خیلی دلم میخواد

ولی افسوس 

الان بهترم ولی باز ضعف میکنم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
منم ۳۱سالمه هیچوقت نتونستم روزه بگیرم خیلی دلم میخوادولی افسوس الان بهترم ولی باز ضعف میکنم

اره روزه حس خوبی داره ماه رمضان رو خیلی دوس دارم واقعا آدم ناراحت میشه کاش خدا تن سالم بده آدم بگیره 

اره روزه حس خوبی داره ماه رمضان رو خیلی دوس دارم واقعا آدم ناراحت میشه کاش خدا تن سالم بده آدم بگیره

دیگه نگیر منم هیچوقت نمیتونم بگیرم

ولی از روزه داری خونمون پذیرایی میکنم ظاید لطف خداشامل حالم بشه ثپاب داره

به حکمتش دل بسپار(خدا)
دیگه نگیر منم هیچوقت نمیتونم بگیرمولی از روزه داری خونمون پذیرایی میکنم ظاید لطف خداشامل حالم بشه ثپ ...

آره اتفاقا خیلی ثواب داره کار خوبی میکنی 

ایشالله خدا سلامتی بده بهتون