2777
2789
عنوان

شوهرم سر ارایشگاه قهر کرده چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 21 پست
عروسی فامیل نزدیک همسرم بود از ساعت ۱۰ رفتم تا ۱ و نیم ظهر . بعد قرار بود بریم ی شهر دیگه عروسی پدر ...

عجب. باز خوبه به دیر شدن گیر داده من فکر کردم از بیخ و بن گفته اصلا چرا میری آرایشگاه .نسل قدیم کلا عجیبن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب. باز خوبه به دیر شدن گیر داده من فکر کردم از بیخ و بن گفته اصلا چرا میری آرایشگاه .نسل قدیم کلا ...

اتفاقا گفت پیش جاری ‌ و برادر شوهر م با چه لحن تند و حرصی هم میگفت زنم زنای قدیم آرایشگاه دیگه چیه زنم مگه میره بیرون کلی هم با همسرم دعوا کرد که چرا گذاشتی بره زنت اینور اونور 

عروسی نرفتم موندم خونه همه هم فهمیدن ولی هیچوقت نمیبخشم 

ولش تحویلش نگیرنیومد توهم‌نروخونه خانوادش توکاراشتباهی نکردی اون زیادی بزرگش کرده بگو مگه نوکرتم یکسره خونه باشم بهت سرویس بدم دیگه یک چای درست کردن ویک لقمه نون وپنیرکاری داره مردگتده قهرکرده

پس اون بچه رو از نت دانلود کردید 😁 بخدا میگن سکوت مردا رو بحرف میاره خودم امتحان کردم البته شاید هم ...

اره کلا لجبازه. وقتی میرم سمتش لبخند پیروزی و ذوق میزنه ولی منو محل نمیده و ب قهرش ادامه میده. و مطلقا حرف نمیزنه