2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون یهو عوض شد

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 44 پست

شوهرمن میل جنسیش بشدت کم شد یهو دلیلش چیه دوستان میدونم البته مشکلات مالی واقتصادیه خیلی سرده ولی چاره چیست 

۴ ماه زیاده رابطه نداشتن 

البته خودمم سردم مشکل ندارم ولی این ک زندگی نیست نرمال نیست دیگه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عجیبه واقعا. من و امثال من هیچی نمیتونیم بگیم چون شما بعد از چند سال این اتفاق براتون افتاده بعد اول ...

نمیدونم ظاهری هم نبود خیلی مهربون عاشق بود پدر خوبی داشت و خودشم مسئولیت پذیر بود من  هم از لحاظ باطنی هم ظاهری عاشقش شدم و تو سن کم ازدواج کردم نمیدونستم عوض میشه آینده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرمن میل جنسیش بشدت کم شد یهو دلیلش چیه دوستان میدونم البته مشکلات مالی واقتصادیه خیلی سرده ولی چا ...

شوهر منم همینطوریه قبلا من خودم سمتش میرفتم و اعتماد بنفس داشتم الان منم سرد شدم و کلا باعث شد اعتماد بنفسمو از دس بدم 

نمیدونم از کجا بفهمم

امروز داشتم بین پرونده های واقعی مطالبی می‌خوندم مرده وقتی زنش حامله میشه می‌ره با عشق جوونیاش صیغه نیازاشو کلا پیش اون برطرف می‌کنه تا اینکه زن اول پنج ماهگی می‌فهمه حالش بد میشه وبچه بدنیا میاد میبینن عقب ماندس دکتر میگه از فشار روانیه زیاد مادر تو بارداریه 

با این وجود باز مرده دوست دخترش به زن و بچش ترجیح میده

ببخشید اگه دلشوره انداختم تو دلت اما اگه باهات رابطه هم نداره بدون جای دیگه نیازشو بر طرف می‌کنه و از عذاب وجدان سمت بچه هم نمیاد 

شوهر منم همینطوریه قبلا من خودم سمتش میرفتم و اعتماد بنفس داشتم الان منم سرد شدم و کلا باعث شد اعتما ...

هعی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نمیدونم ظاهری هم نبود خیلی مهربون عاشق بود پدر خوبی داشت و خودشم مسئولیت پذیر بود من هم از لحاظ باط ...

چی بگم والا ولی طبیعیه این اتفاقات خیلی خیلی طبیعیه و اینکه متاسفم در کل کنترل زندگی دست مرد باید محبت کنه باید آرامش ایجاد کنه آرامش مالی عاطفی اگه نتونه یا دست از تلاش کردن برداره اون زندگی به فنا می‌ره امیدوارم مال شما جزء اون اندک مردایی باشه که سرشون میخوره به سنگ و عوض میشن حتما از افراد عاقل و متخصص مشورت بگیرید در کنارش هم دعا کن.

آخ اسی  اسی اسی دردامون عین همه کاملا با تمام وجود من خوب درکت میکنم 

طوری تعریف کردی از اخلاقای شوهرت معذرت میخوام  یه لحظه حس کردم شوهر خودم دوتا زن داره 

اصلا انگار کپ شوهر منه کاراش 

منتهی شوهر من مشروبم کوفت و زهرمار میخوره 

ولی با بچمون خوبه میبرتش بیرون 

باورت میشه هنوز که هنوزه نیومده 

پی رفیق بازی و لاشی بازیه ج نده میبرن خونه خالی 

من از کدوم دردم بگم که داره جیگرمو میسوزونه 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹

دو سال  اول میگفتم بهترین مرده 

بهترین شوهر دنیا 

ملکه ام انگار 

چه زندگی خوبی داشتم 

اخ اون روی عوضی بودنشو نشونم داد 

چه اخلاق خوبی داشت اون اوایل 

اخ منه ساده چجور گول خوردم 😭😭

چه زبون چرب و نرمی داشت چقدر باهم خوب بودیم خدا لعنت کنه هر چی رفیق نابابه  هر چی میکشیم از رفیقای لاشی تر از خودش 

دو سال اول میگفتم بهترین مرده بهترین شوهر دنیا ملکه ام انگار چه زندگی خوبی داشتم اخ اون روی عوضی بو ...

الهی عزیزم درکت میکنم شوهر منم مشروب میخوره 

منم اوایل همین بودم 

باور میکنی امشب خونه نیومده گفت ۸ ۹ میام هنوز نیومده 

الهی عزیزم درکت میکنم شوهر منم مشروب میخوره منم اوایل همین بودم باور میکنی امشب خونه نیومده گفت ۸ ۹ ...

اره میدونم 

پست بالاتر هم من ارسال کردم 

نوشتم که باورت میشه هنوز نیومده 

معلومه کدوم قبرستانه با کدوم رفیق لاشی و جن ده اس 

کاش دم صبح خبر مرگش میومد 

حالم ازش بهم میخوره وقتی میاد