2777
2789
عنوان

شوهرم منو بلاک کرده جوابمو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 84 پست
تورو نمیذاره خودش چرا نصب کرده؟؟ وابسته کجاشی؟ همینقد ببخشید قحط ک$یر اومده اینجوری با زندگیتون بازی ...

بببخشید می پرسم من از یه نفر ناراحت بودم

بهش پیام دادم احوالپرسی و بعدم گفتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 

به نظر تون حرف بدی زدم 🥲

با این توصیفاتی که از شوهرت کردی هم شکاک هست هم ی دنده و لجباز من بودم بابت اشتباه نکرده التماسشو نم ...

منم بعد زدن تامیک متوجه این شدم ک نباید عذرخواهی میکردم چون اشتباه از من نبود برای همین یک تصمیم دیگه برای زندگیم‌گرفتم ک تو تاپیک جدیدم گفتم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه خودشم نداشت قابل قبول بود چون اینستا وااااقعااااا یه چیز مزخرفه به تمام معناست. اینم که میگن بچه ۱۰ ساله داره ز ناآگاهی و بی‌سوادیشونه چون این اپلیکیشن اصلاً مناسب زیر ۱۸ سال نیست واسه همینه که ریده شده به جامعمون ولی اینکه خودش داره  انقدر به تو سخت می‌گیره معلومه یه دیکتاتوره و اصلاً الگوی خوبی واسه بچه‌تم نیست

ببین اگه خودشم نداشت قابل قبول بود چون اینستا وااااقعااااا یه چیز مزخرفه به تمام معناست. اینم که میگ ...

بله منم خودم زیاد با جو اینستا حال نمیکنم اما داشتنش برام خالی از لطف نبود

و این دیکتاتوری فقط سر اینستا نیست جاهای دیگ هم صدق کرده ک منو به این نقطه رسونده

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵

سعی کن به خودت بیای این آدم مناسبی برای ازدواج‌ نیست اگر هم وابسته ای بهش دو تا راه داری یکی اینکه واقعیت رو بپذیری که با چه آدمی ازدواج کردی یا با تلاش خودت یا تراپیست این وابستگی رو شکست بدی یا هر جور شده برگردی با زندگی با این آدم که تهش مشخصه

سعی کن به خودت بیای این آدم مناسبی برای ازدواج‌ نیست اگر هم وابسته ای بهش دو تا راه داری یکی اینکه و ...

برکه نمیگردم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵

وا... چقدر حقیرانه رفتار کردی؟

چرا طلبکار نشدی ازش؟

میگفتی اگه بده چرا خودت داری برنانه رو؟

اگه پیجت کاری هست از کحا میدونی اینقدر برنامه بد و کثیفی هست؟؟؟؟

لابد خودت داری توش یه غلطی میکنی که از حضور من اونجا اینقدر میترسی

زبون ندارید شماها؟؟؟؟؟؟

چرا اینقدر تو سری خور آخه؟؟؟

من خودم اینستا ندارم

اما

خب

شوهرمم نداره

بخوام نصب کنم هم کاری باهام نداره

اما احساس نیاز نکردم تا الان

اینکه میگی اون داره و اینجوری در مقابل نصب یه برنانه واکنش نشون داده مشکوکه

حتما یه غلطب میکنه