2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حس ششم عالی نیس همینجور اومدم ولی قرمز سفید قهوه ای؟

شلوارم زمینش سفیده .حست به منو عشقمو بگو بهم میرسیم ؟؟؟؟ کی؟؟؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              به تاریخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۱:۵۳ بد جووووور دلم گرفته .دوستان لطفا ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید تاعید به عشقم برسم و خوشبخت بشیم ..😥تاریخ ۵ اسفند ۱۴۰۳..بازم حس نا امیدی . همش دارم امیدوار میشم و ناامید ‌.دعا کنید آرامش بگیرم...به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ دارم مینویستم خیلی زود تر متوجه شدم تاعید با عشقم نامزد نمیکنم‌.اما دعا کنید واسم .بهم برسیم .🥺

بیشتر ببینید
گلم حست رو راجب منم میگی؟ آیندم و ازدواجم و شغلم

شما کارمند یه اداره و ازدواج خوبی داری مردی با مسعولیت پذیری بالا اما سرد آیندت خوبه ولی ازدواجت مطمعن نیستم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱