2777
2789

طرف تایپک زده راهنمایی میخواد میگه راهکار خونگی بدید  راهنمایی میکنی برمیگرده مسخره میکنه خب روانی خودت تایپک زدی مسخره کردنت چیه 

انقد آب نخور و دسشویی نرو که کلیه هات و مجاری ادرارت کلا سنگ ببنده به چپم مگه من میخوام مریض شم 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
agreed

فارسی پلیز 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

موافقممنم به یکی کمک کردم بهم گفت کله پوکنمیدونم بخندم یا عصبی شم

بخند بابا 😂

بیشتر ببینید
دقیقا اینجا مشت نمونه خروارهکاملا نشون میده چه مردمی هستیمعین برنامه بفرمایید شام ،آیینه خودمونه

زمانی باید به من بگی خل و چل که خودم تایپک بزنم خودم در جواب بقیه ازشون طلبکار باشم خیلی چیزا ربط مستقیمی به ادب و شعور داره شما یکی تو خیابون ازت آدرس بپرسه بلد نباشی برگرده بهت توهین کنه میگی اون عقل نداره یا من عقل نداشتم ؟

بیشتر ببینید