2777
2789
عنوان

بیاین شرح حال بدیم اول خودمممم🤩

395 بازدید | 38 پست

خودم کباب درست کردم با سالاد ماکارونی(با کمک و راهنمایی های بی شمار مادرم) و چند تا خرما ، دارم با اسنپ میرم محل کار همسرم با ماشینش اول بریم بازار یسری چیزا بخریم بعدش افطار کنیم باهم😁😁♥️شما چیکار میکنید و چی برای افطار دارید؟

خستم .

منم خونه مامان شوهرمم،شستنیهارو شستم،الانم دراز کشیدم روتخت بعد میرم برنج بزارم بپزه خورشتشم خواهرشوهر گذاشته.بخوریم بریم خونه خستم

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم خونه مامان شوهرمم،شستنیهارو شستم،الانم دراز کشیدم روتخت بعد میرم برنج بزارم بپزه خورشتشم خواهرشو ...

جوون چه عروس خواهرشوهر همکاری میکنید😁

خستم .

ای جانم سلامت باشید

منم راستش دلتون نخواد برای شام کرفس گذاشتم(مجردماا😂)

بعد دیگه یوتیوب فیلم دیدم ، زبان خوندن یه کم، ورزش کردم، یه ذرم جاتون خالی بستنی خوردم اما الان سرماخوردم😢😂 کاش نمی‌خوردم 

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...

من تازه کوکو سبزی درست کردم

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

ما هیچی فعلا شوهری و دختری لالا هستن من دارم لگدای نی نی رو میشمرم کم نباشه تو فکر افطار و شام و سحر 

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
ای جانم سلامت باشیدمنم راستش دلتون نخواد برای شام کرفس گذاشتم(مجردماا😂)بعد دیگه یوتیوب فیلم دیدم ، ...

ایول چه روز مفیدی واقعا دمت گرم

بذار یاد بگیر خواهر من هیچی بلد نیستم😂😂😂😂

خستم .
ایول چه روز مفیدی واقعا دمت گرمبذار یاد بگیر خواهر من هیچی بلد نیستم😂😂😂😂

چرااا خیلی آسونه 

البته خودم علاقه دارم

شاغلم هستم ولی خب دلم نمیاد مامانم زبون روزه آشپزی کنه

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...