2777
2789
عنوان

چقدر دیگه از کاراتون مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 20 پست
پارکینگ در کوچه بارون زده خیلی کثیفه راه پله کشوهای اتاق خوابم باید مرتب کنم ظری شستن و غذا پختن و گ ...

دقیقا دلم‌میخواد شب ک‌تموم شد شوهرم‌بندازم‌بیرون😂😂😂😂اون همه جا کثیف‌میمنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بیشتر ببینید
شروع نکردم تو عید با شوهرم تمیز میکنیم .شاغلم جون تمیز کاری ندارم البته یه کمم تنبلم

خسته نباشی بابا همون سرکار رفتن انرژی میگیره از ادم‌

من شوهرم فقط غر زدن فقط غریاد گرفته

بدون یکم کمک

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خسته نباشی بابا همون سرکار رفتن انرژی میگیره از ادم‌من شوهرم فقط غر زدن فقط غریاد گرفتهبدون یکم کمک

منم شوهرم آدم کمک کردن نبود اما وقتی میدید من خسته ام دو روز ظرفا جمع شدن خودش دست به کار میشد 🤣🤣میترسه ظرفا کپک بزنن قابل استفاده نباشن .مرد ایرانی رو‌خودمون باید ادب کنیم

میتونم بگم فقط۱۰ درصد کارامو لنجام دادم🥲ماه رمضونه جون ندارم لباسم نخریدم حتی

منم نخریدم‌فقط بچه هاو شوهرم خریدن من ن 

من روز انرژی دارم بعد افطار اصن جون هیچیییییی نمیمونه برام

بیشتر ببینید
من خواهرم ی نفر کمکی میگیره برا راه پله پولش از همه واحدها میگیره

گفتم بهشون 

قبول نکردن 

سه طبقه س اب میگیرم چاره نی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید