2777
2789
عنوان

اسم ویهان یا ارشان یا برسام به نظرتون قشنگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اسم های جدیدن ادم باید اسم به روز جدید بزاره رو بچش

جدید یچیز میاد باید معنی و مفهوم و یه تاریخچه ای داشته باشه دیگه ؟ نمیشه ما الفبا رو بچسبونیم بهم یه معنی دلخواه هم روش بذاریم که 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
اره اسم های جدیدن ادم باید اسم به روز جدید بزاره رو بچش

باز بعداً زود قدیمی می شن ،باید اسمی بزاری که از قدیم مد چه ایرانی چه خارجی 

اسم دختر من خیلی خیلی قدیمی اما عاشق اسمشه و ممنون از من تا ابد از مد نمی افته

جدید یچیز میاد باید معنی و مفهوم و یه تاریخچه ای داشته باشه دیگه ؟ نمیشه ما الفبا رو بچسبونیم بهم یه ...

دارن معنی سرچ کنی می بینی 

خیلی بهتر از اسم های قدیمی یا لوس هست 

الان نصف پسرا امیر هستن

دخترا هم مهسا زهرا 

دارن معنی سرچ کنی می بینی خیلی بهتر از اسم های قدیمی یا لوس هست الان نصف پسرا امیر هستندخترا هم مهسا ...

نوشتم معنی میزارن روش 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
جدید یچیز میاد باید معنی و مفهوم و یه تاریخچه ای داشته باشه دیگه ؟ نمیشه ما الفبا رو بچسبونیم بهم یه ...

بعداً که زمان بگذره قدیمی می شن و از مد می افتن مثل هایده و شهناز  اینا که یک زمان خیلی مد بودن اما چون تلفظ قشنگی نداشتن از مد افتادن اسم نباید جدید یا قدیم باشه باید با معنی و خوش صدا باشه

باز بعداً زود قدیمی می شن ،باید اسمی بزاری که از قدیم مد چه ایرانی چه خارجی اسم دختر من خیلی خیلی قد ...

نمی دونم من اسم جدید و خیلی به روز می پسندم حالا سلیقه ها فرق داره 

یکیم شاید اسم دخترتون قشنگه من منظورم اسم های دیگه خیلی دموده و متداول هست

نوشتم معنی میزارن روش

وا 

همه چی همینجوریه دیگه 

اسم های قدیمی رو هم ۱۰۰ سال پیش یکی نوشته روش معنی گذ اشته 

پس فردا بچه می ره مدرسه همه اسم ها جدید اسم اون قدیمی خب که چی؟ بچه حس بدی پیدا میکنه 

حالا باز دیدگاه ها متفاوته 

نمی دونم من اسم جدید و خیلی به روز می پسندم حالا سلیقه ها فرق داره یکیم شاید اسم دخترتون قشنگه من من ...

بله می دونم منظورتون منم میگم فرض جدید و قدیم اشتباهه اسم باید اونقدر خوش صدا و با معنی باشه تا هیچ وقت از مد نیوفته بعضی اسم های جدید مسخرن واقعا 20دیکه میشه مثل اسم عقدس و کوکب روشون نشه بگن

ببین گلم به نظر همشون در یک سطح هستن قرعه بندازه هر کدوم شد همونو بزار ،یا بزار لای قرآن که بهتر باشه هر اسم دراومد همونو بزارم 

یکی از دوستان این جا گفتن برسام اسم بیماریه پس اصلا اونو حفظ کن بین آرشان ویهان قرعه کن