2777
2789
عنوان

رنگ مو چند دقیقه بمونه روی موی دکلره شده

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین الان دکلره داره حس می کنم رنگش باید قشنگ بشهفقط خیلی تکنیک رنگ بلد نیستم می‌خوام قهوه ای روشن ب ...

ببین برای خنثی کردن زردی باید واریاسیون بریزی قاطی رنگت 

من دیروز واریاسیون سبز و ترکیب کردم با رنگ به اندازه نصف بند انگشت زردی و قرمزی مو رو میگیره 

واریاسیون دودی هم خوبه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
بهش گفتم حلال نمی کنم جواب هم نداد سپردم به خداالان فقط می‌خوام موهام درست بشه

اونا اگ حلال حروم سرشون میشد ۶ تومن از تو نمیگرفت برا یه رنگ مو ساده . الان اگ میخوای موهات یه حالت خرمایی طور بگیره دودی شماره ۷یا۶ بگیر بزن قشنگ میشه که زیاد قرمزیم نداشته باشع 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رنگ c6 ,خریدم میخام قهوه ای بشه خدایی خیلی نامردی کردع برا رنگ قهوه ای دکلره کرده

ببین من اینو خواسته بودم دکلره لازم داشت به نظرم نداشت؟ اما حرف من اینه رنگ نهایی رو خراب کرد.

کوتاهی مو هم داشتم بازم زیاد گرفت ازم؟

بله خیلی تاثیر داره من تعجب کردم چجوری گفته تاثیری نداره

گولم زد فقط می‌خواسته برم حتما.

الان فکر کنم با تایم رنگ بشه درست کرد پس من پریودم تموم شد می‌زارم 🥲 سه شنبه می‌زارم