2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من اهنگ جدید چاوشی کولی هی گوش میدم یاد اون میوفتم

تو هم از روی من رد شو💔

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
به تو عشقشو اول اعتراف کرده بود

اره

بارها و بارها 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
بعد اون کثافتا الان عین خیالشون نسس

اگه اشتباه نکنم تو رابطه اس  دوستم دیده بود استوری عاشقانه گذاشته برای منم فرستاده بود

منو انفالو کرد پیجش ام قفل کرد 

شماره امم‌ حذف کرده 

بیشتر ببینید
راست میگی خوش قلب باشی ب فنا میری این سنگدلا خوشن

من خیلی دوسش دارم خیلی کاش یه روز برمیگشت میگفت چرا این کارو کرده 

آدمی که اون همه تلاش می کنه و به دستت میاره بعد میزاره میره چه دلیلی داره 

بیشتر ببینید
اگه اشتباه نکنم تو رابطه اس دوستم دیده بود استوری عاشقانه گذاشته برای منم فرستاده بود منو انفالو کر ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲من همش اونا رو باهم تصور می‌کنم خودمو عذاب بدم 

حتی یه شب تا خود صب خواب دوس دخترشو میدیدم 

مغزم میخواست منو عذاب بده

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲من همش اونا رو باهم تصور می‌کنم خودمو عذاب بدم حتی یه شب تا خود صب خواب دوس ...

الهی من بگردم 😭 

منم خواب دیدم تو رابطه اس😭 خیلی داغون ام 

کاش هیچ وقت قبول نمیکردم که بخواد این اتفاقا برام بی آفته 

اخه یه حرفایی میزد که منو خر کرد قشنگ 😭

بیشتر ببینید
من خیلی دوسش دارم خیلی کاش یه روز برمیگشت میگفت چرا این کارو کرده آدمی که اون همه تلاش می کنه و به د ...

اصن ذات پسرا اینه 

نباید ابراز علاقه کنی وگرنه بازی جذابیتشو از دست میده

وقتی می‌فهمن تورو دارن نسبت بهت سرد میشن