2777
2789
عنوان

دخترا لطفا لطفا برای خودتون درآمد داشته باشید مستقل باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 42 پست
شوهر کردی یا اسیرشی عزیز من انقدر بله چشم قربان نباش .

گلم انقد بحث و دعوا داشتم سر خساستش وضع مالیشم عالیه..میگه معلمی ساعت کاریش زیاد نیست و میشه همون تایم بچه ها مدرسه باشن..کلا دوس نداره برم سر کار ک همیشه منت سرم بزاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا قبل بچه دار شدنم سر کار میرفتم از وقتی بچه هام بدنیا اومدن اصلا شرایط کار ندارم چون دست تنهام و نمیشه بذارمشون مهد دوتا هستن هزینه مهد هم زیاده اینقد خودخوری میکنم گفتم یکم بزرگتر شن برم کلاس خیاطی اصلا نمیتونم بیکار بمونم احساس میکنم یه ادم بی مصرف هستم هر چند صب تا شب درگیر بچه هامم 

گلم انقد بحث و دعوا داشتم سر خساستش وضع مالیشم عالیه..میگه معلمی ساعت کاریش زیاد نیست و میشه همون تا ...

عزیزم میفهمم خواهش میکنم یه بارم شده تو زور بهش بگو برو و کارای دیگه بکن و زیاد لی لی به لالاش نذار بخدا اگه ببینه تو رووو داری و هر کار میخوای میکنی اونم کم میاره 

دقیقا من باهات هم نظرم - من خودم شاغلم و خداروشکر استقلال مالی دارم ، حتی با اینکه شوهرمم درآمدش خوبه و هرچی بخام برام میگیره ، ولی از اینکه دستم جلوش دراز باشه همیشه متنفرم -اینکه خودم درآمد دارم عزت نفسم بالاس همیشه و اینکه تو مسائل اقتصادی نظرامون پنجاه پنجاه - 

من دورشو دیدم مطب دکترا هم رفتم هیچکس نخاستیعنی منشیا نذاشتن بریم حرف بزنیم کسی جاشون تنگ نکنه

چه بددد نمیدونستم خودم میخواستم برم کار مورد علاقمه 

از داخل جاب ویژن برو ببین میتونی پیدا کنی اونجا دیگه فکر نکنم منشی و کسای دیگه بپیچونن چون خود اون دندانپزشکه میزاره که دستیار میخواد 

عزیزم خب سر کار بری هرینه ی مهدشون در میاد خودتو محدود نکن

خب فدات شم هر چی دربیارم باید بدم مهد من نهایت برم یه شرکت خصوصی ۱۵بگیرم الان مهد کودکا خون باباشونو میگیرن یکیشون خاستم بذارم گفت ۷تومن