2777
2789
عنوان

بگید که دروغه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 65 پست
من گفتم آمریکا رفتم؟برو بگیر بخواب از تایم خوابت گذشته بچه رو چه به گوشی گرفتن تو تهش با این همه عقد ...

ببین چه آدمی هستی که عشقت هم ولت کرده 😂 چه‌حسابم کردی ۲۸ روز گذشته

ببین چه آدمی هستی که عشقت هم ولت کرده 😂 چه‌حسابم کردی ۲۸ روز گذشته

حالا تو چرا اینقدر فشار میخوری؟

اینقدر بیکاری بجای تمرکز رو خودت تمرکزت رو تاپیکهای بقیس خدا کمکت کنه خیلی کمبود داری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درک نمیکنم اینایی ک تو تایپک بقیه هرچی دلشون میخواد میگن 

من هروقت بخوان نظرم بدم قبلش کلی سبک سنگین میکنم به طرف بر نخوره نظرم مفید باشه 

شرايط همه سخت شده همو درک کنیم 

چه فضای مجازی چ واقعی 

دَر تآریخ‌ بِنویسید : نسلِ‌مآ‌خِیلی‌سَعی‌کردزِندگی‌کُنه🖤.️  ....و اوست‌ کِ کارگشای ِ‌مشکلات ‌من‌ است:#خدایِ‌من🤍🌚✨🫀!:)....ما در گوشه خلوت خویش عالمی داریم از جنس اُمید.!🌝🌱....بعد هر زمستون سخت یه بهار خفن منتظرته...این قانون طبیعته! ......تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ..اما میتونی آینده رو خلق کنی

بیشتر ببینید
درک نمیکنم اینایی ک تو تایپک بقیه هرچی دلشون میخواد میگن من هروقت بخوان نظرم بدم قبلش کلی سبک سنگین ...

واقعا کاش همه مثل شما بودن

ذوق کسیو کور کردن اصلا خوب نیست هر چند کمبود خودشون نشون میدن

واقعا کاش همه مثل شما بودنذوق کسیو کور کردن اصلا خوب نیست هر چند کمبود خودشون نشون میدن

قربونت عزیزم این وظیفه همه ماست

آره واقعا میدونم چی میگی

ان شاءالله برسی به خواسته هات 

من وقتی شنیدم واقعا نارحت شدم با اینکه 

اصلا قصد رفتن به آمریکا رو ندارم 

چون میدونم رویای خیلی هاست

دَر تآریخ‌ بِنویسید : نسلِ‌مآ‌خِیلی‌سَعی‌کردزِندگی‌کُنه🖤.️  ....و اوست‌ کِ کارگشای ِ‌مشکلات ‌من‌ است:#خدایِ‌من🤍🌚✨🫀!:)....ما در گوشه خلوت خویش عالمی داریم از جنس اُمید.!🌝🌱....بعد هر زمستون سخت یه بهار خفن منتظرته...این قانون طبیعته! ......تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ..اما میتونی آینده رو خلق کنی

بیشتر ببینید