2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کم کم روش کار کن شاید این اخلاقشم ذرست شدبا صحبت

خواهر هشت سال از ازدواجمون گذشته دیگه نا امید شدم به هر زبونی هم بگی باهاش صحبت کردم آروم با دعوا و عصبانیت حتی مثله خودش رفتار کردم درست نشد که نشد الان که بچه دارم خیلی دیگه برام سخته 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
خواهر هشت سال از ازدواجمون گذشته دیگه نا امید شدم به هر زبونی هم بگی باهاش صحبت کردم آروم با دعوا و ...

به نظرم به خونواده وبیشتر به مادر برمیگرده چون بعش یاد ندادن اینطور بار اومده.مادر شوهرتم شلخته اس؟

به نظرم به خونواده وبیشتر به مادر برمیگرده چون بعش یاد ندادن اینطور بار اومده.مادر شوهرتم شلخته اس؟

مادرشوهرم که فوت شده ولی خواهر شوهرامم همین طوری کثیفن خونه هاشون حالت بهم میخوره چیزی بخوری اصلا برام غیر قابل باوره همین آدما رو بیرون ببینی میگی چقدر مرتبن همشون هم تحصیل کرده ان اما به معنای واقعی کلمه کثیفن 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
خدا رحمتش کنه.تو همچین محیطی بار اومده

قربونت عزیزم اره دیگه چه میشه کرد 

نمیتونی کارگر بگیری؟

یبار کارگر گرفتم اصلا کار نکردم بیشتر اعصابم خورد. شد. شوهرم پایه باشه ، خودمون تمییز میکنیم. شوهرم نمیخواد دید وبازدید کنیم فقط بخاطر سال نو باید خانه تکانی کنیم.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

من هر روز خونه تکونی دارم صبح از آشپزخونه شروع میکنم ظهر به حیاط و زیر زمین و انباری ختم میشه😂😂😂😂

مونده همسری بیاد تغییر دکوراسیون بده جای مبلها را عوض کنیم

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم