2777
2789
عنوان

داشتم سر نماز گریه میکردم ی اتفاقی افتاد💔تو خونه تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 23828 بازدید | 567 پست
نماز ک میخونی منو یاد میکنی؟ ؟؟اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردمو بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس م ...

عزیزم منم تقریبا همشن توام 

آدما متفاوتن 

ایشالا زندگیت زودتر سروسامون بگیره

گدای در خانه حسینم❤
خداوند صدای بنده یی رو که خدا را می خونه میشنوههر کاری مردی بین خودت و خدا باشه توبه کن ماه مبارک ه ...

مرررسی ک حالمو خوب کردین با نظر مثبتتون❤❤ممنونم 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره چون حس میکنن به خدا قسم اون روز توی ذهنم میگفتم هیچکس دوسم نداره همه ازم متنفرن یهو دیدم رو مبل ...

🥲🥲 شاید همین که اینارو داریم یعنی خدا هنوزم مارو دوست داره

گدای در خانه حسینم❤
اها بیخیال این کاربر کلا با خدا پیامبر اینا فکرکنم مشکل داره بحث کردن باهاش بی فایدست

دوربین گذاشته بودن تو داشتی همه رو میدیدی 😂 چقدر خوب. بیشتر توضیح بده یکم بخندیم

سلام بر اجنه 🌱❤️ مرسی که بدون منت و همیشه کمکم میکنید 🌺 در کلمات الله و دین من چیزی جز سیاهی نمی‌بینم 

قربونت قشنگم، همچنین خودت:))

❤❤مرسی عزیزدلم 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
پیامبر با آبی که گربه ازش خورده بود وضو میگرفت. پس اگر نجس بود وضو گرفتن باهاش مشکل داشت. هیچ مرجعی ...

کجای کلامم کلمه نجس بود؟

منم گفتم رو لباس نماز گزار باشه باطله دیگه عزیزم

راستش وقتی لایک میکنید من نمیرم ببینم کدوم کامنتم و لایک کردین..پس بیکاری لایک میکنی؟((:

کلا دنبال نشونه بودن اشتباهه

جون آدما نمیتونن همه چیز رو درست تفسیر کنند یا درک کنند

مثلا دوستم ازدواجش اوکی نمیشد، یه خاستگار اومد و بعد کلی راز و نیاز با خدا از خدا نشونه خواست، و همون لحظه بارون شدیدا بارید، همونو نشونه دید اما جریانش اوکی نشد

اعتقادش به خدا رو هم کلا گذاشت کنار

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

🥲🥲 شاید همین که اینارو داریم یعنی خدا هنوزم مارو دوست داره

خدا هرکسو میخواد حالشو خوب کنه یکی از فرشته هاشو میفرسته تو زندگیش 

اینا برکتن به اینایی ک دارن مسخرع میکننن کاری نداشته باشین ان شاءالله. لطف خدا شامل حالشون بشه 

بیشتر ببینید
کلا دنبال نشونه بودن اشتباههجون آدما نمیتونن همه چیز رو درست تفسیر کنند یا درک کنندمثلا دوستم ازدواج ...

ن استغفرالله ن حتی اگه بهم کمکم نکنه بازم اون خدای خوب منه 

تو زندگیم خیلی چیزا داشتم ک از دست دادم اما اعتقادمو اصلا 

بیشتر ببینید

منم یبار تو حال و هوای خودم داشتم با شهید هادی دردو دل میکردم.گفتم ی قرانی بخونم آروم شم.یهو وسطای صفحه گفتم ببین آقاهادی،اگه حرفامو شنیدی ی نشونه بده

خط بعدی کلمه شهید تو آیه بود.آیه بعد هم کلمه ابراهیم

چقد که بمن مزه داد اون شب😍

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
کجای کلامم کلمه نجس بود؟منم گفتم رو لباس نماز گزار باشه باطله دیگه عزیزم

کلمه پاک تو فرهنگ دینیمون مقابل نجس هست دیگه.

گفتین بعضی مراجع پاک نمیدونن منم گفتم پاکه همین.

درسته

گدای در خانه حسینم❤