2777
2789
عنوان

بیاین بگین تلافی کنم یا نه🤔

241 بازدید | 38 پست

اسفند تولد بچه جاریم بود.دوتا جشن گرفتن یکی خونه پدر جاریم و یکی هم با خانواده شوهرم.

از طرف خانواده شوهرم ایشکی به ما هیچی نگفته و مادرشوهرم امروز لو داد و هی میگفت هیشکی نبوداااا فقط ما بودیم و دخترام و یکی از پسرام.

تقریبا ۵ ۶ نفری بودن.

منم واسه استوری تولد بچشون هیچ ری اکشنی نشون ندادم.

چون من دست خالی که نمیرفتم و کادو میبردم ولی حتی تعارف نزدن.

حالا فروردین تولد بچه منه.

به نظرتون چطوری دعوت کنم؟

اون برادرشوهرم رو دعوت کنیم تولد یا نه؟

چجوری به شوهرم بفهمونم آدم حسابش نمیکنن؟(همیشه همینه،حتی جشن ختنه سورون پسرشم همین اکیپ از خانواده شوهرم بودن و باز به ما نگفتن،مسافرت هم باهم میرن و کلا انگار مافیا دارن😁 ولی کار و زحمتی باشه حتما به شوهر منم میگن)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه شوهرای این مدلی اصلا حالیشون نمیشه عین شوهر من، ولی تو کار خودتو بکن اگه بهت نگفتن توهم به اون ...

مادرش بدون اون پسرش آبم‌نمیخوره.یعنی اون پسرشو دعوت نکنم بعد بگم چون مارو نگفتین؟چجوری بگم بفهمن و من آدم بده‌نشم؟

خدا ازشون نگذره خب بگو هیشکی نبود دخترات وپسرت بودن مگه شوهر من پسرت نیست، عین شوهر من که هیچکدوم آد ...

خیلی ناراحت شدم ولی لبخند زدم.مادرشوهرمم دید ضایع کرده و سریع حرفشو قطع کرد.

حالا شوهرم‌روز سر کاره ولی چی میشد بچه منم دعوت میکردن؟من که کادو میبردم براش و مفت خور نبودم که.

همش تبعیض قائل میشن،همش فرق میذارن.شوهرم همیشه غصه اینو میخوره ولی هیچی نمیگه.