2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا و شصتیا یادتونه سال تقریبا نود این موقع ها

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 52 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای مانتو تنگ چقدر مد بود با کلیپس بالا سرمون خخ وای میخام بمیرم به فکر میکنم

اره مخصوصا این مدلایی که کمربند داشت    ولی خوبی کلیپس این بود روسری و شال راحت تر نگه میداشت

😎💚🐬

تتلو و آرمین آره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
دهه هشتادیم ولی اره یادمه خواهرم اینجوری بودمن اون سن بیشتر منتظر کلاه قرمزی بودم 😂💔چقدر فیلمای خن ...

عزیزم😆🤣 خو ش شانس بودی سنت کم بوده ولی حال هوای عید قشنگ تر بوده واقعا. اما واقعا یادم نمیره من و مامانم هر دو کلیپس به سر میرفتیم چقدر افتخار میکردیم که استایل داریم 🤣

😎💚🐬
اتفاقا جز باکلاسا بودیم کلیپس بزرگ و فکل بالا .هرکی فکلش بالاتر بود باکلاستر بود سال ۹۹ رو میگم .موه ...

وای فکل  که مخصوص در و دافا بود با مقنعه مدل خامه ای اگر اشتباه نگفته باشم. من فکلمو با تافت فیکس میکردم دبیرستانی بودم چقدر به خاطرش به دفتر مدرسه احضار میشدم

😎💚🐬
😂😂😂😂😂برای همون استفاده نمیکردم بیرون یه دونه داشتم ازون گنده ها..... برای تو خونه🤭

شبیه بانوهای قصر یانگوم یا جومونگ میشدین🤣🤣   واقعا چی فکر میکردیم  با این کلیپسا

😎💚🐬