2777
2789
عنوان

تاملندی ها بیاین

214 بازدید | 45 پست

یکم برام توضیح میدین من پشت کنکوریم می‌خوام از اول شروع کنم پایم ضعیفه مخصوصا ریاضی و فیزیک با کدوم استاد ها بردارم که از پایه پایه درس میدن و اینکه قیمت ها چگچرین کلاس ها مجازی یا حضوری اگر سوال داشته باشیم میتونیم از خودشون بپرسیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ریاضی ملاک پور فیزیک یحیوی از بیخ و بن درس میدن عاااالی سوال هم داشتی یا همون لحظه موقع آنلاین دیدن ...

زیست چی ؟قیکتاش چجچریع یعنی جلسه ای پرداخت میشه یا پایه ای ؟؟؟

ریاضی ملاک پور فیزیک یحیوی از بیخ و بن درس میدن عاااالی سوال هم داشتی یا همون لحظه موقع آنلاین دیدن ...

خودتم با همینا برداشتی میشه یکم برام توضیح بدی شرایطشو 

خودتم با همینا برداشتی میشه یکم برام توضیح بدی شرایطشو

آره منم با همینام

شرایطی نداره اگه میخوای برای سال دیگه کنکور بدی بمون تابستون کلاس های سالیانه رو شرکت کن 

اگه امسال کنکور میدی کلاس های کاموا بگیر ک البته اینو من پیشنهاد نمیکنم چون دروس رو ب صورت خیلی خلاصه میگن یجور واسه جمع بندی خوبه این دوره‌ی کاموا چون هر درسی توی ۱۰جلسه تموم میشه تا تست های کم ولی دوره های سالیانه تست های تالیفی خیلی زیادی حل میکنن و تست های کنکور های اخیر ولی اگه بخوای امسال کنکور بدی واسه دیدن سالیانه ها دیره چون تعداد جلسات بالاس