2777
2789
عنوان

فکر میکنم درگیر افسردگی شدم

127 بازدید | 13 پست

هیچ ذوقی ندارم،هر چی فکر میکنم که چی الان میتونه منو خوشحال کنه هیچی به ذهنم نمیرسه،هیچ کاری برای عید نکروم نه خرید لباس،نه خونه تکونی،نه برنامه سفر دوست دارم تنها باشم.ا  بودن با هر کسی لذت نمیبدم.کارهایی که قبلا باعث شادیم میشد الان اصلا روم تاثیری نداره .فقط دوست دارم برگردم به گذشته و دوباره از نو زندگیم رو آغاز کنم،اشتباهاتم رو جبران کنم کاش میشد 

منم همینطور .

نپیتونیم برگردیم .‌اما میتونیم جبران کنیم .‌یا طور دیگه زندگی کنیم .

برعکس زندگی کنیم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همینطور .نپیتونیم برگردیم .‌اما میتونیم جبران کنیم .‌یا طور دیگه زندگی کنیم .برعکس زندگی کنیم .

میخوام جبران کنم،اما بعضی چیزها قابل جبران کردن نیستن.زمان از دست رفته رو چه جوری جبران کنم؟؟جوونیم رو؟؟؟چه جوری  تنهایی بچم رو جبران کنم ،وقتی خدا دیگه بهم بچه نمیده تازه اگه بده هم دیگه بچم دا یازده سالش شده؟؟؟

میخوام جبران کنم،اما بعضی چیزها قابل جبران کردن نیستن.زمان از دست رفته رو چه جوری جبران کنم؟؟جوونیم ...

منم یه بچه دارم 

به دومی هم فکر نمیکنم اصلا و ابدا . 

همین یه بچه رو خدا کمک کنه بزرگ کنم به جایی برسونم کافیه .

یه جا هم خوندم نوشته بود   تعداد افراد بیشتری به دنیا بیارم مهم نیست .مهم اینه کاری کنیم آنهایی که قبلا به دنیا اومدن  کمتر حس بدبختی کنن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

متاهلمن خیلی ادم شاد و سرزنده ای بودم.الان از اون ادم هیچی نمونده.

منم خیلی شاد بودم مشکلات رفته رفته زیاد شد

زندگیم خوبه همسرم خوبه 

اما از لجاظ خانوادم خیلی درگیرم مادر خوبی نداشتیم همه مون ضربه روحی خوردیم