2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگم چی شدههههه

551 بازدید | 14 پست

داداش دوستم با یکی از فامیلای ما دوست شده 

حالا من از این فامیلامون دلم پر بود و کلیییی ازشون بد گفتم پیش دوستم 

دام فکر میکنم اگر انتقال بده بهشون چه خاکی باید تو سرم بریزم

دنیای کوچیکیه واقنننننن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دو دقه می بستی اون دهن و الان شر بشه همه میریزن سرت

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید

دوستت باید خیلی خاله زنک باشه بیاد حرفای تو رو بره به داداشش بگه.. داداشش باید خاله زنک تر باشه بیاد بره ه اون فامیلتون بگه!

هیشکی نمیاد حرفای ناجور یکی رو لو بده مگر اینکه باهاش دشمنی داشته باشه.. اگه دوستت همچین کاری کرد بدون دوستت نیست و دورش یه خط قرمز بکش

دوستت باید خیلی خاله زنک باشه بیاد حرفای تو رو بره به داداشش بگه.. داداشش باید خاله زنک تر باشه بیاد ...

اخه اونقد صمیمی نیستیم الان

دوست دوره ی دبیرستانمه اون زمان صمیمی بودیم 

میترسم به مامانش مثلا بگه و مامانش به ...بگه و خلاصه به خانواده ی دختره برسه 

اخه اونقد صمیمی نیستیم الاندوست دوره ی دبیرستانمه اون زمان صمیمی بودیم میترسم به مامانش مثلا بگه و م ...

حرفای چن سال قبلو کی یادشه دختر؟ من همین یه ماه قبل با یه همکلاسی قدیمی صحبت میکردم داشتیم هر دو ماجرایی رو یاداوری میکردیم که تو خوابگاه اتفاق افتاده بعد اصل ماجرا تو ذهن هر دومون متفاوت بود!!!! درحالیکه اون موقع در این مورد حرف زده بودیم! جزئیات که اصلااااا یادمون نبود! 

هیشکی بعد از این همه سال عین کلمات و حرفات رو یادش نمیمونه.. نهایت یادش باشه تو از اون فامیلت بدت میومد! 

و هیشکی نمیره بگه.. خصوصا خواهر پارتنری که حتی نامزدش هم نیست! راحت باش و الکی وسواس و استرس نگیر

خب دو دقه می بستی اون دهن و الان شر بشه همه میریزن سرت

مال ۳الی ۴سال پیشه

من اون زمان با این دوستم صمیمی بودم و مثل خیلی از دوستا بعضی وقتا پیشش مینالیدم نمیدونستم چهار سال دیگش قراره یه همچین اتفاقی بیفته و داداشش بره با دختر فامیلمون دوست شه 

از طرفی الانم با هم صمیمی نیستیم

مال ۳الی ۴سال پیشهمن اون زمان با این دوستم صمیمی بودم و مثل خیلی از دوستا بعضی وقتا پیشش مینالیدم نم ...

برا ما هم مال سال ۹۹ بود اون ماجرا 😂

احساس میکنم سنت کمه و برا این حساسی.. مردم دنبال دراما نیستن.. گفتم که نهایتش فقط یادشون میمونه تو حس بد داشتی در مورد اون و بخواد یگه هم همینو میگه.. اصلا تو همیت انزوز از اون فامیل بد بگی، تو روش نمیاد هر چی تو گفتی رو بگه بهش.. اگه این کار رو کرد اون فامیلتون فکر میکنه طرف خواهرشوهر بازی درمیاره و الکی اسم یکی که اون میشناسه اورده غیرمستقیم حرفاشو بزنه! هیچ وقت همچین حماقتی نمیکنه و اصلا یادش هم نیست.