2777
2789
عنوان

امتحان نهایی فارسی بیاین

223 بازدید | 14 پست

راجع به امتحان نهایی فارسی

من خودم یه دانش آموزم

تجربه امتحان نهایی دارم.

برای فارسی خوندن نمیشه کتاب رو باز کرد و فقط حفظ کرد این نهاد این مسند این مفعوله این قید این مجازه این استعاره این تشبیه و فلاننن......

چون یادت میره تعداد بالاس من ک نمیتونم شخصا

باید بدونی چرا نهاد شده یا مسند شده یا مفعول شده چرا قید شده چرا استعاره روش پیدا کردن هر کدومو

هر کدوم روش هایی برا پیدا کردن دارن و باید بلدشون بود

خیلیا تو راهنمایی بوده ولی آموزش درستی نداشتیم

من خودم الان قبل اینکه کتاب رو دقیق بخونم چون ارایه و دستور قوی نبودم نشستم اصن قبل کتاب اصولی یاد گرفتم از ی استادی

و واقعا از ادبیات دارم لذت میبرم

چون حفظ نمیکنم میفهمم چرا اینطوری شده

و البته بگم معنی و مفهوم شعر ها همیشه خیلی کمک کننده اس به پیدا کردن ارایه و دستور 

خودشونم ک سوال جدا دارند

اونام باید عالی‌خوند.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا هر چند روز یبار این تاپیکو میزنی؟

چون تو تراز فارسی از همه درس ها بالا تره و با نیم نمره کلی تراز فرق داره .. 🌱

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بیشتر ببینید