2777
2789

ازبودن هیچکدومشون کنارم احساس رضایت ندارم.هیچکدوم بهم اون حسی که بایدبدنونمیدن کنارشون دلم بازنمیشه.نه پدرم نه مادرم نه خواهربرادرهام نه همسرم.نه حتی بچه هام.چرااینطورشدم؟؟افسرده ام؟بخاطرمشکلات مالیی هست که دارم؟بخاطرمشکل هورمونیه؟چم شده؟اصلامشکل ازمنه یااونا.؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پیش مشاور خانواده باید بری اونم پیش سه تا مشاور خانواده هرکدوم مشاورها هم سه جلسه یک جلسه خودت تنهایی و یک جلسه همسرت تنها و یک جلسه اش هم باهم بعد راحتر از نتیجه سه تا مشاور تصمیم بگیری نتیجه بخشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید
حتی ازدوستامم لذت نمیبرم.اصلاعلاقه ای به بودن کنارهیچکس ندارم.انگارحوصله هیچکسوندارم

افسردگیه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .