2777
2789
عنوان

کارنامه قلم چی 🤍🌱 با عکس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 127 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشتت چیه

جمع بندیات چجوریه؟ 

من واقعا گیجم ازمون دوروزی یکبار میزنم ولی واقعا تایم اضافه زیاد دارم! 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسره.....)کاربری دست یک نفر نیست خواستار پایان،محکوم به ادامه دادن🙂💔

وای چقدر خوشحال‌کننده‌ست این انرژی مثبتی که داری! 😍😍 دم خودت واقعاً گرم، تلاشت بی‌نظیره! این حس موفقیت بعد از یه هفته سخت و بی‌خوابی، واقعاً چیزی نیست که هرکسی بتونه تجربه کنه. معلومه که عزم و اراده‌ت خیلی قویه و توی کارهات پشتکار داری. 🌟

منتظر عکس درصدها و کارنامت هستیم و مطمئنم که دیدنش ما رو هم کلی هیجان‌زده می‌کنه. سایت باگ داشته باشه هم فدای سرت، چون حال خوبت الان مهم‌تر از هر چیزیه. خیلی به خودت افتخار کن چون لایق تمام موفقیت ها هستی😘😘😘😘😘

چه جوری جمع بندی می کنی

ینی چی چجوری؟ مرور کل کتاب هام +آزمون های جامع و تست زیاد

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بیشتر ببینید

واقعا افرین میگم بهت 

واقعا وقتی تاپیکات رو  می بینم با اینکه کنکوری نیستم ولی خیلی ذوق می کنم 

ذوق می کنم می بینم داری برای رویاهات تلاش می کنی

ذوق می کنم می بینم پیشرفتت رو 

آرزوی بهترین ها رو دارم برات 😍

دیش دیش                             

عااافرین بابا دمت گرممم انشاءالله خبر قبول شدن توی دانشگاه تهراااان دانشگاه فرهنگیان و هر جاااان که ...

ممنون عزیز دلمممممم انشاالله دعا کنید براممم😍😍🤍🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بیشتر ببینید
واقعا افرین میگم بهت واقعا وقتی تاپیکات رو می بینم با اینکه کنکوری نیستم ولی خیلی ذوق می کنم ذوق می ...

منم با حرفاتون ذوق کردمممم مرسیییی😍😍🤍🤍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

تو شاگرد اریان حیدری نیستی؟ 

دوبارم اومدی رو خط غکر کنم اگه همونی باشی ک حدس میزنم

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسره.....)کاربری دست یک نفر نیست خواستار پایان،محکوم به ادامه دادن🙂💔

سلااام جانم خوبیی

خیلیییی از دیدن تاپیکت خوشحال شدم خیلییییی😍🤍امیدوارم کنکورم بترکونی و به هدفی که میخوای برسی

حقیقتا انگیزه گرفتم که منم دوباره شروع کنم:)

خیلی وقته درس نخوندم چون شرایطشو نداشتم ولی هوس کردم دوباره شروع کنم بخونم:)

بوی کلید فیک زدن میاد

چرا فک میکنید هر کس تلاش میکنه فیکه؟!🤔🤔🤔 من این آزمون رو حضوری هم دادم 😒 ولی چون تو پردازش دوم ک

پاسخنامم تحلیل شده اسمم تو رتبه های برتر نیست 😒 وگرنه از مهر ماه ک ازمون میدادم و حضوری بودم اسمم بوده 😒 نمیدونم چرا دنبال مچ گیری اید .‌ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
ایشالا موفق باشی همیشه خیلی خوشحال شدم واست عزیزم

مرسییی🤍🌱 انشاالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید