2777
2789
عنوان

کارنامه قلم چی 🤍🌱 با عکس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 127 پست
دو رقمی بود فک کنم تو آزمون اول .. ۷۰ اینا بود رتبم ولی خب تراز پایین تر هم داشتم یجاهایی رتبم ۳ رقم ...

خدا كمكت كنه عزيزم انشالله به جاهاي خوب برسي 

تاپيكات رو ديدم 

همه مشكلاتي دارن 

ولي حس ميكنم ماشالله تو فوق باهوش هستي خدا حفظت كنه

عالی عزیزم مطمئنم به خواستت میرسی و موفق میشی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا كمكت كنه عزيزم انشالله به جاهاي خوب برسي تاپيكات رو ديدم همه مشكلاتي دارن ولي حس ميكنم ماشالله ت ...

ممنون عزیزم هیچ وقت امیدت رو از دست نده 🤍🌱 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بیشتر ببینید
آفرین عزیزمپس لازم شد یه تاپیک بزنم و دور هم جشن بگیریم

مدیونم میکنی😎

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بیشتر ببینید
صد در صد عزیزم من خودم امسال دچار بیماری شدم و حدود ۲ سال باید دارو مصرف کنم کلی مشکل برام پیش اومد ...

انشالله خدا بهت قدرت ذهني و روحي و توانايي بده 

بخدا حس كردم جاتم انقد غمبگين شدم:))

عالی عزیزم مطمئنم به خواستت میرسی و موفق میشی

قربونت😍 چند وقت پیشش تگم کرده بودی آوا من نمیام خیلی سایت .. 🌱 گفتم ازت معذرت خواهی هم بکنم 💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
۵ مین دیگه سهمیه ام تموم شده امروز

منتظرم😎

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
قربونت😍 چند وقت پیشش تگم کرده بودی آوا من نمیام خیلی سایت .. 🌱 گفتم ازت معذرت خواهی هم بکنم 💔

اشکال نداره خوشگله انشاالله بعد کنکور بیا

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
انشالله خدا بهت قدرت ذهني و روحي و توانايي بده بخدا حس كردم جاتم انقد غمبگين شدم:))

ببخشید گلی .. نمیخواستم ناراحتت کنم فقط میخوام بهت بگم مشکلات برای همه هست 🌱 نور باش و جستجو گر نور :))))🤍🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید