2777
2789
عنوان

بنظر شما این نفرین میگیره آیا😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 44 پست

دست درازی که کار درستی نیست

ولی تو دعوا و بحث شیرینی هدیه نمیدن

برای همین بهتره خودت با هیچکی بحثیو شروع نکنی و کسیو انگولک نکنی مخصوصا هم خون خودت رو تا اون هم اینجوری جوابتو نده

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دعا میکنم بهترین ها برات رقم بخوره، وبهترین ادم نصیبت بشه، درسته احترام پدر ومادر واجبه ولی بچه ها هم گردن پدر مادر حق دارن، دلشکسته اهش خیلی سینگینه،همه کساییکه دلت میشکنن یروزی انگشت بدهن میمونن از بزرگی خدا، فقط بخدا پناه ببر وازش کمک بخواه ،یروزی مرحم بززگی میزاره رو دردات، ولی دختر زیادی هم مظلوم نباش ،چرا اجازه میدی بقیه تحقیرت کنن، باید همونجا با شوخی وکنایه جواب دندان شکنی میدادی به مادربززگت، بزار بگن سلیطه است، چه اهمیتی داره؟ وقتی مظلوم باشی متاسفانه گاهی پدرمادرم ظلم میکنن درحقت، هرگز دسگه خونه مادر بززگت وگساییکه اذیتت میکنن نرو وسفت ومحکم بگو نمیام ،حتی اگه مادرت کتکت زد ، بگو اگع بیام ایندفعه اشوب بپا میکنم

به خدا نمیخوام بگم من اعتماد بنفس خیلی خوبی دارم همه ادما هم دوست دارن زیبا باشن ولی به من هرچی بگن ناراحت نمیشم چون از خودم و دستاوردام مطمئن هستم،لنگ این نیستم بگن خوشگلم تا یه پسر منو بپسنده،استارتر به خلقت خودت فکر کردی هدف از خلقتت چی بوده خیلی راحت میگی بعد خدانامزدم امیدمه😂پس خودت چی

من خیلی ناراحت شدم برا این اتفاقی که تعریف کردی برات افتاده ولی تو تاپیکای قبلت گفتی شبیه کایلی جنر ...

اره دقیقا همون شکلی

اما صورتم جوش داره💔همه بهم میگن قشنگ بجز خانواده💔

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
وای مامانت رو زدی؟؟؟؟؟کار خانواده ات انسانی نبوده ولی چرا مامانتو زدی؟؟؟؟چرا باید یه دختر هیچ پرورشی ...

کاری با کتک زدن مادر ندارم 

ولی آدم میل به کمال داره

چهره و زیبایی هم جزئی از هویت آدمه تو هر چقدرم که سطح تحصیلات و ارزش هات بالا باشه بازم بهت بگن زشت ناراحت میشی ناخودآگاه

اونوقت مامانت بلندنشد بزنه خون بالابیاری ک جرات کردی زدیشدرضمن رواعتمادبه نفست کارکن چه اهمیتی داره ...

با دست نزد خون بالا بیارم با حرف و خندهاش زد قلبم خون بالا آورد

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭