2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از دست شوهرم😭

191 بازدید | 16 پست

امروز صب قرار بود باهم بریم سبد کالا هامون بگیرم خودش بهونه آورد که میرم ماشین ببینن از اونجا رفته سبد کالا خریده اومده میگم مگه قرار نبود باهم بریم گف دیگه دیدم آروم رفتم خودم گرفتم از وقتیم اومده همش تو گوشیه اینستا و بازی 

منم اعصابم خورد بود قیافه گرفته بودم که چرا منو نبرده هفته ای یبار میبره بیرون اونم نبرد گف چرا اینطوری میکنی گفتم خوب میکنم تو گوشیتو نگا کن گف تو گوه میخوری یعنی کتکم میزد انقد ناراحت نمیشدم 🫠

بعد قهر کردم باهاش حرف نزدم کلی حرف بهم زدن بم توهین کرد گف پاشو مث اون دفعه ببرم بزارم خونه بابات عقلت اومد سرجاش بیا گفتم اوکی بزار زنگ بزنم ۱۱۰ بیاد ببینیم کی کیو بیرون میکنه 

حرفی نزد دیگه بعد جوری رفتار میکرد انگار هیچی نشده به ما از صب ۱۲ میگف میبرمتون بیرون صب ۱۲ هم شد بعد از ظهر ، بعد از ظهر هم شد عصر گفتم عصر کجا بازه وقت افطار بریم بیرون

اعصابم خورده ناراحتم از دستش بغض داره خفم میکنه نزدیک خودمون هیچی نیست از اینجا بخام برم بازار یا جای دیکه نیم ساعت راهه با ماشین 

خستمه از همه بدم میاد بیشترم از شوهرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم غصه نخور مردا همینجوری هستن.منم به سوار میگفتم بریم کالابرگ ها رو بگیریم. گفتم خودن میگیرم. بی‌شعور نمیفهمه با بچه تو خونه حبس شدیم اونو بهانه میکنم بریم بیرون. این ۹سال زندگی یکبار نگفته بریم بیرون.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
خب میگفتی دوس داشتم منم میومدم...دلم میخاد برم ببینم بیرون چ خبره

گفتم خودشم میدونه خرید و دوس دارم چند بار هن گفتم منم میرما تنایی نری ولی کار خودشو کرد

باید یه شومیز برا خونه بخرم نمیبره بخرم 

گفتم خودشم میدونه خرید و دوس دارم چند بار هن گفتم منم میرما تنایی نری ولی کار خودشو کردباید یه شومیز ...

گلم اگه دعوا نمیکنه فردا صبح خودت برو تو بازار تا ظهر...خریداتو بکن...منتظر مرد جماعت نشو...مردا خودشونو میزنن اون راه وقتایی ک دلشون نخاد پول خرج کنن...