2777
2789
عنوان

چند سالتونه و کجای زندگیتونین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 108 پست

ترم سوم پرستاری بیست سالمه گواهینامه ام دارم هدفمم اینه فعلا  فارغ تحصیل شم و بعدش پول جمع کنم چیزایی که آرزو دارم بخرم

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی هم عمل نکنی خب عینک بزنی

عینک دارم

اما چشمم داغون شده

دختری در جستوجوی ارزوهاش من فاطمم اهل مازندران  یه عشق دارم که دیوانه وار عاشقشم و عاشقمه  آرایشگرم . به امید روزی که تاپیک بزنم به عشقم رسیدم همونیم تاپیک تیکر سربازی میزدم بلاخره تموم شد سربازیش  همین یک کاربری رو دارم نینی یاررر رحم کن مرسییی

بیشتر ببینید
ممنونمم💓من فکر میکردم سنتون خیلی بیشتر باشه😁پزشک هستید درستع؟

قربان شما ❤️

خیر جانم همسرم پزشک هستند 

خودم جز اساتید دانشگاه هستم 

روزی یک کاربر آقا این‌جا بهم گفت ببین مادر من حرفتون  درسته ولی ....

من غش رفته بودم از خنده گفتم چیشد که فکر کردید من همسن مادرتون هستم گفت بخدا فکر میکردم بالای چهل سال باشید 😅

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
دقیقا منم تصورم بالای ۳۵ بود😂هییت علمی هستین؟رشتتون چیه😁

اشکال نداره عزیزم 

استاد تربیت مدرس و مترجم زبان های خارجه هستم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
ادمینی کلا ساعتش دست خودمه و برای دوستام انجام میدم ارایشگریم بستگی ب شهر خودت داره برو دیوار شهرتون ...

مامشهدیم همه چی دست توش زیاده 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اشکال نداره عزیزم استاد تربیت مدرس و مترجم زبان های خارجه هستم

عزیزم از آینده زبان راضی هستید؟ دارم میخونم برای کنکور زبان هرکی ی چیزی میگه در مورد آیندش میشه شما هم نظرتونو بگید؟🥲