2777
2789
عنوان

چند سالتونه و کجای زندگیتونین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 108 پست
ادمینی . ارایشگری

آرایشگری چ شاخه ای عزیزم چجوری دوتاشو همزمان انجام میدی 

ی شغل بهم پیشنهادمیدی ؟نمیدونم میکاپ جواب میده یا مژه 

یا ادمینی چیزی 

الان باردارم دلم میخاد یکاریو یادبگیرم بعداانجامش بدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

۲۲ سالمه 

ترم ۶ علوم تربیتی هستم

منم اتفاقا میخام چشام عمل کنم ولی ۲۴ سالگی اینا یا ۲۳ 

مشخص نیس درکل 

گواهی نامم بعد عمل چشمم میگیرم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۲۲ سالمه دو ساله ارایشگری رو شروع کردم 

از سال جاری قراره دردصدی مشغول به کار شم 

عاشق شدم نمیدونم ...هوسه اسمش چیه ولم نمیکنه 

نمیزاره به برنامه هام برسم 

راستی گفتی چشمات!ضعیف و استیگماتن؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید

منم 21 فعلا هیچی اندر خم یک کوچه ام

میشه برای عاقبت به خیریم یه صلوات بفرستی لطفا ممنون🙂 کاربری دست دو نفر نیست اما گاهی مسله ‌‌‌یا مشکل یه شخصی رو تاپیک میزنم ‌‌دربارش و نظرات شما رو تک تک براش میخونم

میشه بدونم ارشدتو از کجا گرفتی؟من واقعا مرددم بین ارشد دانشگاه ازاد شهرمونیا تلاش برای دانشگاه خیلی ...

من کلا لیسانس و ارشدم اهواز خوندم ارشدمم آزاد بودم . شهر خودمم نبود و راضیم . کلا مخالف خوندن دانشگاه تو شهر محل زندگی خود فردم . دانشگاه شهر دیگه درکنار لذتش و تجربه جدید بوذنش خیلیییی ادم مستقل میکنه

۲۲ سالمه ترم ۶ علوم تربیتی هستممنم اتفاقا میخام چشام عمل کنم ولی ۲۴ سالگی اینا یا ۲۳ مشخص نیس درکل گ ...

اهمیت گرفتن گواهینامه بعد عمل چشم چیه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
اهمیت گرفتن گواهینامه بعد عمل چشم چیه

عینک دوست ندارم بزنم و چون چشام ضعیفه برای رانندگی تار میبینم ممکنه خطا بشه تو رانندگی قطعا

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید

انشالله که موفق باشید عزیزم 

۲۷سالمه 

تا اینجای زندگیم به همه خواسته هام رسیدم حتما که خواسته هایی هست که هنوز در فکرم قرار نگرفتند که گذر عمر اونا را مشخص می‌کنه 

تنها آرزوم دیدن موفقیت دخترهای نازم هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
ایشالله صحیح و سالم دنیا بیاد کوچولو خیلی با اراده ای منم بودما ولی دخترخالم ۱۳ سالگی ازدواج کرد، ما ...

مرسی عزیزم مامان بابام اینطوری بودن

گفتم بعد کنکور تا اون موقع ولم کنید

که بعد کنکور منو شوهر دادن

وگرنه من میخواستم تا ۲۴ مجرد بمونم

حالا زندگیم خوبه با کسیم که منو درک می کنه و برام ارزش قائله 

اما اون جوونی رو مجرد قراره باشی رو نخواهم داشت

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

38سالمه .خانه دارم یه دختر گوگولی دارم،  

انشالله هفته دیگه عمل بینی دارم .

سال جدید برنامه های جدید دارم .

جالبه چندتا کامنتای اول گفتن تو دهه دومن و احساس پیری میکنن من تو دهه چهارم زندگیم هنوز بچم

❤️
آرایشگری چ شاخه ای عزیزم چجوری دوتاشو همزمان انجام میدی ی شغل بهم پیشنهادمیدی ؟نمیدونم میکاپ جواب می ...

ادمینی کلا ساعتش دست خودمه و برای دوستام انجام میدم 

ارایشگریم بستگی ب شهر خودت داره برو دیوار شهرتون سرچ کن مثلا مژه کار یا شنیون و..‌ ببین کدومشون دست توش کمتر همون برو یادبگیر

عینک دوست ندارم بزنم و چون چشام ضعیفه برای رانندگی تار میبینم ممکنه خطا بشه تو رانندگی قطعا

اره منم با عینک اذیتم اصلا یه جوریه ولی اخه یه دوستی داشتم اونم میگفته خیلی ناراحتم تو گواهینامه زده با عینک گفتم شاید تو هم برا این میخوای بعد عمل گواهینامه بگیری 

بیشتر ببینید