2777
2789
عنوان

چند سالتونه و کجای زندگیتونین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 108 پست

دهه ۸۰ ایم زیر ۵۰ م پس انداز دارم دارم دیپلم مجدد میگیرم درآمدمم کمه  

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته   

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۲ سالمه ترم ۶ علوم تربیتی هستممنم اتفاقا میخام چشام عمل کنم ولی ۲۴ سالگی اینا یا ۲۳ مشخص نیس درکل گ ...

الان من که تو گواهینامم خورده محدودین با عینک

بعد عمل مشکل پیش نمیاد؟

الان من که تو گواهینامم خورده محدودین با عینک بعد عمل مشکل پیش نمیاد؟

بعد عمل ی مدت مراقبت میخاد ک بعدش میتونی بری دیگ ن چ مشکلی  ابجی

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید
اره منم با عینک اذیتم اصلا یه جوریه ولی اخه یه دوستی داشتم اونم میگفته خیلی ناراحتم تو گواهینامه زده ...

آها 

نه من کلا با عینک مشکل دارم عزیزم نفرت دارم از عینک اصلا نمیزنم با اینکه تار میبینم دور بینی و کمی نزدیک

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید

11فروردین میشه 22سالم اصلااا باورم نمیشه😭

توی بلاتکلیف ترررین موقعیت زندگیم قرار دارم فقطم چشم امیدم به لطف خداست بازه14سالگی تا20سالگیم افتضاح بود قبل اونم بد بود خییلیی بد هعی.... 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر❣️✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)