2777
2789
عنوان

یه سوال زن وشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 70 پست
حالاازمن ک هنوزپیش نیومده بعددعوابلافاصله رابطه باشهب قدری ازهم متنفرمیشیم ک تاچن ماه رابطه نداریم

مردا چجوری تحمل میکنن چندماه رابطه نداشته باشن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه رابطه که خشک وخالی نیست بوسیدن ولب گرفتن داره

چ حرفا میزنی 

ببین اگه آشتی کنن میرن بغل هم

وگرنه وقتی دعوا کردن سریع نمیرن بغل هم

کلا دعوا اینجوریه ک بالاخره یکی حرف میزنه و زندگی طبیعی میشه 

و تو فرض کن با خواهرت دعوات شد کلا ک قهر دائم نمیکنی فرداش حرف میزنی و بقیه روابط 

آخه رابطه که خشک وخالی نیست بوسیدن ولب گرفتن داره

خیلی جزئی دوست داریا🙄😂

تو اصلا برق نگات با بقیه فرق داشت! یه جوری که نمیشد چشمو ازش برداشت! تو چشمات برق داشت با بقیه فرق داشت!...تو چشمات دریاس توش احتمال غرق داشت! :)🌊

چونک دوست پسرت نیس ک کات کنی و بلاک کنی بعد دعوا

بعضیا واقعا شرایط طلاق ندارن مجبورن راه بیان

زن همیشه نسبت به مرد بیشتر کوتاه میاد 

چاره ای ندارن میدونن باید کنار بیان براهمین برای اینک اوضاع بدتر نشه سعی میکنن همه چیو فراموش کنن🥲

زن است دیگر فداکار و بیچاره...

خداروشکر الان زنا خیلی قوی تر و مستقل تر شدن

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

بیشتر ببینید

زندگی مشترک گاهی گذشت لازم داره من شوهرم بدترین دعوارم بکنیم نیم ساعت بعد جفتمون یادمون میره  شده به قصد کشت همو زدیم ده دقیقه بعد همو بغل کردیم گریه کردیم اون گفته من مقصرم من گفتم نه من مقصر بودم