2777
2789
عنوان

هر خاستگاری میاد ازمن خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 58 پست
لیمومی چطوریه میشه بهم بگی؟؟؟

سآبت داره

یه پرستانه پر میکنی 

یه هزینه داره ک سال ۹۹ من ۵۹ ت خریدم هر دوره ۳ هفته ست 

ولی واقعا عالی بود 

راحت تو هر دوره ۲ کیلو اضاف کردم

من کلا ۴ دوره گرفتم 

من به امید زنده ام ☘️

عزیز دلم بلخره توام مورد خودت میاد سراغت کسی ک عاشقت باشه عاشق همین ریزه میزه بودنت

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۳۵سالمه و مجرد و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون 

برام صلوات بفرستین ک ب امید خدا فردا از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم شاید از این محیط دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا 😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

سآبت دارهیه پرستانه پر میکنی یه هزینه داره ک سال ۹۹ من ۵۹ ت خریدم هر دوره ۳ هفته ست ولی واقعا عالی ب ...

بهتون درخواست دادم میشه قبول کنی؟؟؟ 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

زنگ زد بابام دختره کوچیکه یا ی مدت پیش میگفتن هنوز کوچیکه و.. ریزه میزه ام من

قد و وزنت چنده؟

من قدم ۱۷۲ ولی خب باب میل همه نیستم،این چیزا سلیقه ایی هس،ادم توام پیدا میشه 

باشگاه بری عالیه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید