2777
2789
عنوان

هر خاستگاری میاد ازمن خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمتر۱۵۸ وزنمونمیدونم لاغرم وبیبی فیسم

چندسالته؟

از خداشونم باشه دیر تر پیرمیشیم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
بابا کلا لاغرم هستم بچه نشون میدم

چرا من هزچی میگم شما ی چیز  دیگه میگی عزیزم؟

شاسد مشکل همین جواب دادنت هست

ک اینگار خارج موضوع جواب میدی.

من کلی میگم شما نیاید هرکیو راه بدین

نه برای شما برای همه دخترا

چون فقط دحتره ک سرخورده میشه.

💕

عزیزم برای دخترعموم ی خواستگار نسبتا خوب اومد پسره دیدش رفتن و پبداشون نشد و بعد از طریق واسطه فهمیدن که پسره دختره سفید می‌خواسته ولی این سبزه بوده دخترعموم چند ماه غصه خورد و خیلی ناراحت بود که چرا سفید نیست یک سال بعدش ی خواستگار براش اومد که اتفاقا دختر سبزه میخواست از قبلی خیلی بهتر بود الان ازدواج کرده  و زندگی خوبی داره اون پسر که سفید میخواست هم همچنان دنبال کیس مورد نظرشه 

اینو گفتم که بگم خیلی وقتا مشکل ما نیستیم ولی معیارها باهم فرق داره 

شما هم به نظرم الان به فکر درس و دانشگاه و شغل باش اینا رو که داشته باشی موقعیت های بهتری خواهی داشت 

الان حیفه ذهنتو درگیر این چیزا می‌کنی 

به خدا شوهر فقط بوس و بغل و مسافرت و لحظه های عاشقانه نیست در بهترین حالت فقط ۱۰ درصدش اینه .بقیش همش زحمت و فعالیت و تلاش و صبوری و کوتاه اومدن و همدلی هست .واقعا حیف جوونیت و انرژیت که الان صرف این چیزا بشه 

همه چی به وقتش اتفاق می‌افته و سلیقه خیلیا دختر ریزه میزس

نگران این چیزا نباش سنی نداری الان که

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!