2777
2789
عنوان

چجوری از خدا بخوام من بمیرررررم

277 بازدید | 42 پست

خسته شدم مریضی اعصاب دارم دیوونه دارم میشم تکون نمیتونم بخورم اصلا نمیخواااآاااام به هیچ عنوان زنده بمونم خدا چرامنو نمیکشه من الااااااان ارزوی مرگ دارم اعضا بدنمم اهدا کنن به اونکه میخواد زنده بمونع

چرا نمیمیرم چجوری دعا کنم تورو خدا بگیددددد خدارو به کی قسم بدم

آیدا هستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل تو🙂خدا خیلی نامهربون شده باهامون...

واقعا دیگه نمیکشم نه خودم زندگی میکنم نه خانودم میتونن با دیدن حال روزم شب راحت بخوابن همش داد میزنم دیوانه شدم خدا چرا نمیشنوه واقعا حتی نمیخوام تلاش کنم روان شناس و روان پزشک و دعا و هیچیم جوابگو نیس فقط میخوام ب م ی رم

آیدا هستم 
خدانکنه عزیزدلم برو دکتر متخصص اعصاب و روانپزشک ورزش کن خودتو بکش بالا این حرفو نزن عزیزدلم

مدتهاست تحت نظر روان پزشک و روان شناسم زده ب جسمم چل کیلو شدم واقعا دیگ نمیخوام زندگیو دعا کن بمیرم یه ساعتم زودتر بمیرم خوبههه

آیدا هستم 
از کجا میدونی که نرسیدم؟ افسردگی شدید دارم و میخام دوره درمانم رو شروع کنم

پس چرا اینجوری میکنی اگ رسیدی به نقطه ای ک نخوای تلاشم کنی و بخوای بمیری من تحت درمانم بودم مدتهاست ولی زندگیم ارزش نداره

آیدا هستم 

برو بالا پشت بوم ی لحظه چشمتو ببندی تمومه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S   تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                           #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم