2777
2789
عنوان

تاپیک دخترم صورتشو اصلاح کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 124 پست

دختر خواهرم ۱۲ سالشه

موهای پاش زیادن من به خواهرم میگم ببر لیزر ،راحت بشه بابا 

الانم شلوار کوتاه میپوشن زشته بابا 

حتما باید پسرا متلک بزنن بهشون سرخورده بشن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موی صورت یه دختر چه تاثیری داره یا خاصیتی نمیدونم والا چرا یه زن به جای تو جه به احساس و روح دخترش به موهای صورتش توجه میکنه چی تو سرتونه واقعا الان تو این عصر موی صورت چیه که بخاطرش تا یپک بزنی بجز اینکه به دخترت یاد میدی از کمترین حق خودش که نظافت و زیبایی و بهداشتی بگذره مگه خلاف کرده بدبخت

بله ک باید بگیرن بچه بزرگ کنی سرخود هر کاری دوست داشته باشه بکنه

انسانه و خودش عقل داره 

یه مشت پدر و مادر که هیچی حالیشون نیس نمیتونن اختیار دار بچه باشن

[💍♥️]  #کیجا_مازنی https://abzarek.ir/service-p/msg/2109367

من ۱۶سالکی پروژه طلاق میگزروندم

ناراحت شدم امیدوارم الان زندگی خوبی داشته باشید 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

اتفاقا نظر بقیه ی کاربرام اشتباه بود 

ینی چی دختره رفته بدون اینک ب مامانش بگه صورتشو بند انداخته !!!من خودم ۱۷ سالمه سنم زیاد نیس 

ولی دیگ بعضی کاربرام شور روشن فکریو درآوردن 

دختر بزرگ کن بره ارایشگاع سر خود صورتشو اصلاح کنه 

قبلش یه اطلاع بده ،بعد برع هر غلطی دلش میخاد بکنه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
دختر خواهرم ۱۲ سالشهموهای پاش زیادن من به خواهرم میگم ببر لیزر ،راحت بشه بابا الانم شلوار کوتاه میپو ...

چه خاله پایه ای 😍

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
انسانه و خودش عقل داره یه مشت پدر و مادر که هیچی حالیشون نیس نمیتونن اختیار دار بچه باشن

شما لطف کن این نسبتو بده خودت ب پدر و مادر بقیه توهین نکن عقل و‌مشورت بعضی بچه ها هم عقل ندارن باید پدر مادرشون تا یجایی کنارشون باشن و مشاوره بدن

اتفاقا نظر بقیه ی کاربرام اشتباه بود ینی چی دختره رفته بدون اینک ب مامانش بگه صورتشو بند انداخته !!! ...

حتما میدونسته بگه با مخالفت رو به رو میشه ظ

بیشتر ببینید
عزیزم من بیست سالمه دارم بهت میگم هر گلی به سر خودت زدی تو همین سه چهار سالی که مونده زدی وقتت خیلی ...

مگه یه اصلاح صورت چه وقتی میگیره یا چه تاثیری داره رو موفقیت.زشته واقعا موی زیاد تو صورت و هیچ ربطی با نجابت نداره.من چهل سالمه بچه نیستم ولی دوره این حرفا گذشته.من خواهرزادم ۱۴ سالشه سیبیلاش سبز شد مامانش چون ناراحتش میکرد بهش اجازه دا بزنه.ربطی هم نداره به چیزی

We remember #PS752