یکی دیگه ام کامنت گذاشته بود ابرو رو بزار هروقت عروس شد
منم ۱۶سالمه یعنی اختیار موها صورتمم ندارم؟؟پس چطوری ۱۳ساله هارو شوهر میدید؟
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
مگه یه اصلاح صورت چه وقتی میگیره یا چه تاثیری داره رو موفقیت.زشته واقعا موی زیاد تو صورت و هیچ ربطی ...
درستش همینه
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
خوبه قبلش یه اطلاع بده مادرش حق بگردنش داره اگه مخالفت کرد اون دختره که باید قانعش کنه آره موی صورتمه میخوام بزنم مشکلش چیه نه این که سر خود تک و تنها بره این کارو کنه
شما اسمشو بزارم سم اصلا بزار عن من تتو هم زدم ولیییی با اطلاع خانواده ن سر خود😐
اروم باش خواهر 😂
کار خوبی میکنی ولی اینم در نظر بگیر همه مثل خانواده شما نیستن
اتفاقا نظر بقیه ی کاربرام اشتباه بود ینی چی دختره رفته بدون اینک ب مامانش بگه صورتشو بند انداخته !!! ...
عزیزم این چه حرفیه مگه وقتی میخایی بری حموم و کار بهداشتی تمیزی بکنی باید از مادر اجازه بگیری من یه زن دهه شصتیم بخدا بخدا این طرز فکر زندگی مارو نابود کرد تو باید تو زندگیت کمی استقلال یاد بگیری و یه دختر قوی بار بیایی مگه کار خلافی کرده
بله ک باید بگیرن بچه بزرگ کنی سرخود هر کاری دوست داشته باشه بکنه
خیلی ببخشید اجازه بگیرن که چی بشه؟ که بعضیا مثل شما دخالت کنن تو زندگیشونو اختیارشونو ازشون بگیرن؟ تا بچه ها تو سری خور بار بیان و برای کوچیکترین چیزا اجازه بگیرن؟ خیلی ببخشید اگه اینجوریه همون بهتر که بچه رو بزرگ نکنین حداقل بچه روانی نمیشه
عزیزم شما چهل سالتونه باید اینو بهتر متوجه بشید مو صورت رو نباید زیاد باهاش ور رفت هر چی بزنی بیشتر ...
بنظرم اینکه درگیر آرایشگاه باشی بهتر از اینکه درگیر متلکای بقیه باشی