2777
2789

خانما تو رو خدا کمک کنید یه گروه شغلی دارم همه آقا هستن یه متن بدی برای خواستگارم خواستم بفرستم حواسم نبود فرستادم توی (گروه) کاریم . بعدش حذفش کردم . یه مدل تلگرام هایی هست که پیام حذف شده رو نشون میده سوالم اینه که حتی پیامای حذف شده ی توی گروه هم نشون میده؟ تو رو خدا اگه تلگرامتون اونطوریه امتحان کنید بهم بگید براتون به خدا ۵۰ تا صلوات میفرستم 

۳ نفر از رمز این کاربری استفاده میکنن 

تلگرام ندیدم.

واتساپ اینجوریه

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😀 

متن خیلی زشت برای خواستگار

دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 برنامه کودک شو ، سندباد و آفتابگردون ، محفل(مخصوصا سفرهای ازیتا ترکاشوند )  ، از مامان بگو ، سریال ذهن زیبا و سریال فلسطینی طلوع فجر قشنگه اگه دوست داشتید ببینید 🌿 اباصالح التماس دعا ، هرکجا رفتی ، یاد ما هم باش 🌿 خدایا طرد شدنم بخاطر حجاب گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدن برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه ازش نمیترسم🌿زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰  روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره ، کوکوسبزی ، راتاتویی ، اشکنهٔ کشک ، ناگت سبزیجات ، دوپیازه ، گراتن ذرت ، فلافل ، میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب کننده مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین ، لیپ بالم دافی❤️. اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی ۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت از گرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایت ازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با  ١٤١ emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید

دوباره برا همون گروه پیام بفرست ک شرمندم تلگرامم توسط یه آدمی ک نمی‌شناسم هک شده بود 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
بیشتر ببینید
یه تیک میاره میگه برای اونام پاک شه باید تیکشو میزدی!

هیپ تیکی نیورد توی گروه بود نوشت ایا از حذف متن برای همه اعضا اطمینان دارید؟زدم بله ولی بعضی تلگرامای غیراصلی پیامای حذف شدم نگه میدارن فقط نمیدونم توی گروه هم نگه میدارن یا فقط پی وی😭😭😭😭

۳ نفر از رمز این کاربری استفاده میکنن 

بابا بیخیال به یورت نباشه 

من سر کلاس زبان آنلاین یه متن انگلیسی فرستادم برای استادم

همه میخندیدن، فهمیدم که بله ریدم 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید