2777
2789
عنوان

هر شب دوس پسرم بهم میگه

177 بازدید | 11 پست

میخوام برم نمیتونم مسئولیت قبوا کنم

۵ ساله باهمیم با گوشت و پوست و استخونم بهش وابستم 

میگه پول ندارم آفسردگی دارم بدبختت میکنم نمیتونم بیام جلو

هی میگه بیا کلت کنیم هرشی التماسش میکنم نگهش میدارم 

کارم شده گریه دیشی انقدر گریه کردم چشمامو انگار زنبود نیش زده الانم دارم گریه میکنم

هیشکیو ندارم جز اون اگه بره من خانواده هم ندارم نو تاپیکای قبلم گفتم هیشکیو جز اون ندارم

هرشب التماس التماس😭😭چیکار کنم نمیتونم ولش کنم 

:)

ولش کن بره

بخواد بر میگرده

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993                                                        ناشناسم                    من شک دارم به شادیای شما 🗣               اگ از کشمش تو غذا و شکر رو حلیم  خوشت میاد   ناموسا ریپ نزن اصلا نمیخوام باهات حرف بزنم مرسی

بیشتر ببینید

میگم ی شب دیگه نگهش دارم ی ماه دیگه ی سال دیگه با التماس نگهش دارم تهش که چی وقتی میخواد بذاره و بره

با خاطره هاش چیکار کنم😭😭

کادو گرفتم واسه تولدش هرروز نشستم با ذوق نگاش کردم تا بدم بهش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا به آخر میرسه بره؟مطمئن باش بره تو یه آدم مستقل و موفقی میشی که توی خواب هم نمیدید

میگه دوستت دارم ولی میدونم با من بدبخت میشی پس بیا کات کنیم تو درستو بخون خاستگار بهتر از من واست پیدا میشه خوشبخت میشی 

اما ۵ سال مگه کمه تازه من که هیشکیو ندارم با اون بزرگ شدم انگار من که ضعیفم بیش از حد وابستم 😭

ایشون در نهایت یه روز میرن. 

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل