2777
2789
عنوان

چند بسته نواربهداشتی مصرف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طبیعیه خیلی خون ازت میره ؟ اگر حس میکنی خونریزیت بیش از حده مفنامیک اسید بخور که کم خون نشی خونریزی ...

کم خون هستم 

ولی نمیدونم خانما چجوری هستن حس میکنم زیاده از من متاسفانه

۲ تا و خورده ای هر ۵ ساعت یا ۴ ساعت عوض میکنم اطرافیانم یدونه نوارو ۱ تا ۲ روز عوض نمیکنن 😑😑😑😑😑

وای عفونت میگیرن که 

باید هر چند ساعت یکبار حتی اگه خون نباشه یا کم باشه هم عوض کرد

کجا پی‌ ات بگردم؟

اگ خونریزیتون کمه پد روزانه بگیرید و بذارید ولی تند تند عوض کنید ،، طوری نباشه که یکدونه رو یکروز بذارید عوض نکنید چون خونریزی کمه ، بهرحال اون ترشحات و اینا که هست ..

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بیشتر ببینید
اره باید هر ۶ ساعت عوض کردبعد به من میگن اصلاااا حموم نرو دستشویی هم که میری خودتو نشور 😑😑😑😑

کی اینو میگه؟😳

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بیشتر ببینید