2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه

اولش شاید یه حسی باشه که اسمش و ندونی، ولی بعدش 

«از من می‌پرسی در چه حالی؟  و پاسخ از چشم‌هایم می‌ریزد روی گونه‌ام..  عمیق‌تر از سیاهی شب،  دردی در سینه‌ام نشسته که هر روز بیشتر می‌شود..  سکوتی تلخ،  که تنها آینه‌ای از تنهایی‌ام است..»                

بیشتر ببینید

من چند روز پیش رفتم یه مزون برای خرید

فروشنده یه پسر جوون بود ، خوش قیافم بود

هی نگاه میکرد ، تهش آهنگ مزونو عوض کرد آهنگ گوگوشو گذاشت ک میگه داغ یک عشق قدیمو اومدی تازه کردی 😂

موقع رفتنم شماره داد گفت خانوم خیلی ازتون خوشم اومده

حالا کاری ندارم واقعی بود یا نبود

من شماره رو گم کردم و الان نمیدونم چجوری پیداش کنم باز😐😂😂😂😂

من‌ نمیدونم‌ چجوری‌ ولی‌ خُدا‌ انجامش میده😌❤️

عشق نیست اما تجربه اش کردم عشق نبود فقط خوشم اومد ازش اونم همین طور بعد ازدواج کردیم فهمیدیم به درد هم نمی خوریم جدا شدیم.

من به عشق تو به نگاه اعتقادی ندارم هر چی هست یه هیجانه یه حس کنجکاوی یا...هر چند عشق کلاً برای قصه ها ست.

....