2777
2789
عنوان

همه هلاک می‌شوند الا کسانی که

| مشاهده متن کامل بحث + 21022 بازدید | 1356 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آیه مهدوی💚

بسم الله الرحمن الرحیم

📖 إِنْ يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ وَ تِلْكَ الْأَيَّامُ نُداوِلُها بَيْنَ النَّاسِ وَ لِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنُوا وَ يَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَداءَ وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ الظَّالِمينَ 

اگر به شما آسیبی رسيد به آنها (دشمنانتان) هم آسیبی همانند آن وارد شد. و ما اين روزهاى پيروزى و شكست را در ميان مردم می‌گردانيم تا مومنان واقعی شناخته شوند و خداوند از ميان شما، شاهدانى بر این ماجراها بگيرد. و خدا ظالمان را دوست نمى ‏دارد.

سوره آل عمران آیه 140.

💚 آقا امام صادق علیه السلام می فرمایند:

از ابتدای خلقت آدم، (گاهی) دولتی برای خدا بوده و (گاهی) دولتی برای شیطان.

الان دولت خدا کجاست؟ دولت خدا همان دولت حضرت قائم خواهد بود و بس.

📚 تفسیر عیاشی ج 1 ص 199.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 🌱🤲

۱۱۴صلوات 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

آثار و برکات دعا برای فرج♡🌱

💚 کسی که برای فرج بسیار دعا می کند چنان است که ۹ هزار سال خداوند را عبادت کرده، هر روزش روزه و هر شبش مشغول به نماز.

📚 مکیال المکارم جلد ١ آخر بخش ۵

💚 خوشا به حال روزه داری که هر سحر و افطار دعا برای فرج را فراموش نمی کند.

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

براش حمد خوندم⚘️

خیر ببینین ان شاءالله 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳

بیشتر ببینید