2777
2789
عنوان

ی غلطی کردم ازم شکایت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 18 پست
کلا انکار کن.بگو پرسیدم شما در مورد من حرف زدید.اینا قاطی کردن

دوربین داره در خونش نمیشه انکار کرد تازه اخرش شلوارمو بیشتر کشیدم بالا گفتم تا اینجام باشه ب کسی مربوط نیس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مم متوجه نشدم از چی شکایت کردن؟؟؟

با چه عنوانی؟؟

هرچی هم باشه لازم نیست اسم کسی رو بیارید

بذارید روند عادی دادگاه طی بشه، قطعا خود قاضی هم حوصله این مسخره بازیا رو نداره و زود جمع میکنه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
مم متوجه نشدم از چی شکایت کردن؟؟؟با چه عنوانی؟؟هرچی هم باشه لازم نیست اسم کسی رو بیاریدبذارید روند ع ...

وای خدا . امیدوارم شرش کنده شه این چندروزه مردمو زنده شدم ک اخرش چی میشه . شوهرم میگه ریدی اسهالم کردی توش پ حالا خوبه یعنی از بس ناراحتی کشیدم شوهرمم داره دق می‌کنه. از این میترسم اگه زندانی داشت چ کنم با بچه یا ی پول خیلی زیادی بخواد من چ خاکی بریزم تو سر. بنظرت چقدر میگیرن اگه جریمه نقدی بخاد ؟