سلام بچه ها
من ی غلطی کردم رفتم در ی خونه ای ب س نفر از همسایه ها گفتم ک ینفر اومده گفته شما پشت سرم حرف زدین گفتین این شلوار کوتاه میپوشه . دیگه اون زنام صداشونو بردن بالا دعوا شد ولی زدو خرد نداشتا فقط یکیشون میخواست بزنم ک زنای دیگه تو خیابون نذاشتن ..
حالا طرف رفته شکایت کرده ازم بعد اونی ک بهم گفته اگه اسممو بیاری خودمو میسوزونم ابرو برا همتون نمیزارم کاری میکنم زندگیتون خراب شه منم نمیتونم اسمشو بیارم و بدون شک وحشتناک خراب میشه اگه اسمشو بیارم چون این خانم با س خانواده در ارتباط بوده اگه اونا بفهمن خون ب پا میشه و جلو جلو همش تهدیدش میکنن اگه پیدا کنیم زنه رو خونشو اتیش میزنیمو کاری میکنیم زندگیش خراب شه باید شوهرش طلاقش بده...از این صحبتا..
حالا من نمیخام اسمی ازش بیارم تو دادگاه ولی پیاماشو دارم ک گفت میزنم زیر همچی حتی گفت دست میزارم رو قران ک بهم تهمت زدین حالا من کاری ندارم ک با همین پیاماش میتونم ثابت کنم ک خودش بوده ولی بحث اینه من نمیخوام کش بیاد چون اسمش بیارم وحشتناک کش میاد چ کنم. اگه پیاما رو نشون بدم ولی اسمی ازش نبرم فقط ثابت کنم ک من الکی دم در فلانی نرفتم کسی بهم چیزی گفته ولی اسمی نبرم ازش برای من بد تموم میشه یا ن ..