2777
2789
توی ایتا کتاب صوتی شنودو.....هست توی تاپیکهام کانال کتاب صوتی و پی دی اف هست اگه دوست داشتی برو یک ن ...

ممنونم از لطفت

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

آره نمیشه همسرم پوست تخمه میریزه و دخترم هم برنج خام آورده مثلا آشپزی کنه پخش و پلا کرده

از الان بهشون یاد بده که رو زمین چیزی نریزند اول هم همسرتون باید یاد بگیره 

یه سوال هم همیشه دوست داشتم ازتون بپرسم اینکه چطوری شد که یه دفعه متحول شدید میشه واسم توصیح بدید چی شد که یه دفعه تغییر کردید و چطوری دیگه به قبل برنگشتید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از الان بهشون یاد بده که رو زمین چیزی نریزند اول هم همسرتون باید یاد بگیره یه سوال هم همیشه دوست داش ...

شما از کجا میدونین متحول شدم 

شما از کجا میدونین متحول شدم

یه بار تو یه تاپیکی گفتیداز اون موقع همش دوست داشتم بدونم که چه جوری شد که تغییر کردید من خودم هم خیلی دوست دارم یه تغییراتی کنم اما حس میکنم اراده م کمه شما هم   البته اگر دوست ندارین توضیح ندید میدونم شاید شخصی باشه و دلتون نخواد چیزی بگید

از الان بهشون یاد بده که رو زمین چیزی نریزند اول هم همسرتون باید یاد بگیره یه سوال هم همیشه دوست داش ...

همسرم بهم خیانت تلفنی کرد و من یهو دلم شکست و رفتم تو نماز و قرآن و شبکه قرآن و نماز شب 

و باسلیقه شدم آشپزی خوب شد آرامش درونی گرفتم

درون گرا شدم

قبلا برون گرا بودم و خونه پیدام نمیشد هر دفعه خونه یکی آویزون بودم و البته بی نماز 

الان وقت سر خاروندن ندارم

عروسی که آهنگ باشه نمیرم 

و از همه کینه به دل گرفتم که به هیچ کس اعتماد ندارم 

و از همه سرد شدم چون له شدم زیر پا لگدم کردن بازم نادیده میگرفتم 

از من به شما نصیحت هیچ کس به دادت نمیرسه یه روز بهت از پشت خنچر میزنن

فقط خداست که اول و آخر با توعه

ممنونم🌹

توی خلوت غیبت نکن حتی با مادرت و خواهرت 

دردودل نکن که توش غیبت هست

داعم الوضو باش تا جایی که امکان داره 

کلاس قرآن برو 

کربلا

شلمچه اعتکاف

و به هیچ کس جز خدا امید نداشته باش به هیچ کس

آخه روزه مو وقت زود میگذره

خوب ادم هر روز باید یه دستی به خونه بزنه،منکه بچههام تقریبا بزرگن همیشه در حال تمیزکاریم تو که بچت کوچیکه والا یه نفرم باشی یه هفته تمیز نکنی همه جا رو اشغال ور میداره

همسرم بهم خیانت تلفنی کرد و من یهو دلم شکست و رفتم تو نماز و قرآن و شبکه قرآن و نماز شب و باسلیقه شد ...

یعنی هنوز هم کینه دارید؟

یعنی میگم اگر انقدر تغییر کردید بهتره که اون کینه رو هم از دلتون بیرون کنید

من خودم هم تا چند سال از یکی کینه داشتم و همش میگفتم انقدر که اذیتم کرده چرا تقاصشو پس نمیده اما یه روز بخشیدم و گفتم خدایا هرچی تو صلاح بدونی من بخشیدمش بعد از اینکه من بخشیدم اون. طرف هم تقاصشو داد ولی واسه من مهم نبود چون من بخشیده بودمش الان هم با هم خوبیم 

توی خلوت غیبت نکن حتی با مادرت و خواهرت دردودل نکن که توش غیبت هستداعم الوضو باش تا جایی که امکان دا ...

مرسی عزیزم 

ممنون از توصیه ت  احتیاج داشتم به نفر این چیزها رو بهم بگه❤️

توی خلوت غیبت نکن حتی با مادرت و خواهرت دردودل نکن که توش غیبت هستداعم الوضو باش تا جایی که امکان دا ...

واقعا درست میگی آدم میخواد درد و دل کنه آخرش به غیبت ختم میشه👌