2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 56569 بازدید | 1010 پست

ببین رفیق تا وقتی مشکلاتتو با همسرت حل نکردی پای یه موجود بی گناهو وسط نکش شاید فک کنی دلت میخواد دلبسته ی موجود کوچولو و ناز بشی و بچسبی ب زندگیت درسته ولی بچه اصلا کسی نیست ک وضعیت تمام کینه های شما رو حل کنه ...جان عزیزت پای بچه رو وسط نکش تا وقتی دلت باهاش صاف نشده...مثلا من با کلی عقده و کینه خواستم باردار بشم ک بیخیال شوهر بشم دیدم اصلا بچه دار نمیشیم کلا همه کینه هام یادم رفت بعدا ک بچه دار شدیم دیدم ای دل غافل چ کلاهی سرم رفته یه جوری ک دیگ ن راه رفتن به جلو هست نه راه برگشت از این وضعیت ....من موندم وسط این زندگی ک بهم ظلم میشه کتک میخورم تهمت می‌شنوم ولی باید خفه باشم چون بچه هام از دعوا میترسن و حالا هر روز بچه ها با وحشتناک نبودن من از خواب بیدار میشن فک میکنه ی روز بیدار میشه ک من نیستم...خودمم دلم دیگ نیس باشم ولی نمیتونم بیخیال آینده این دوتا بشم ....حق بزرگی ب گردنمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌خواستند که بزنند گیر افتادن که پسر خودشون اینقدر زده بخاطر این بود

خب بهتر

دم پسره گرم که رقمی زد که دهان خانوادش باز موند!!! عملا تو از طریق شوهرت حالشون رو گرفتی!! اونا توقع هفتصد تا رو نداشتن و سکته رو زدن درجا.... 

دختر بنظرم شوهرت بین خانوادش و تو گیر افتاده بود و در نهایت تورو انتخاب کرد بخدا هفصدتا بنظر تو کمه اما اون بنده خدا با انتخاب این عدد با خانوادش کله رفته و حتما کلی مواخذه شده...

برو فراموش کن و تا میتونی از زندگیت لذت ببر

شوهرت خیلی دوست داره.

دقیقا ، من براش کامنت گذاشتم من ماه پیش رفتم هر چه اصرار کردم توی دفتر ثبت گفتن قانون جدید هستش اضاف ...

نه قانون جدید هم نیست کلا از اول مهریه رو میشد کم کرد ولی زیاد ن

اينجور مسائل رو همون تا داغه بايد بچسبوني حل كني بره

من كه اصلا مهريه ندارم همسرم شعار ميداد كه نه من مهريه قبول ندارم و فلان

منم گفتم اوكي حق طلاق بده گفت باشه بعد از عقد ميريم محضر بهت حق طلاق ميدم كه نداد 

گفت هر وقت نخاستي با من بموني خودم ميام طلاقت ميدم گفتم بيا👍

من خرم هم مهريه نداشته باشم هم هيچ حق ديگه اي؟ چند ماه تمام اونقدر پيگير شدم اومد گفت محضرا قبول نميكنه گفتم خودم پيدا ميكنم، اونقدر گشتم تا يكي اونم چون مهريه نداشتم قبول كرد (كاسه هاي داغتر از آش) شوهرمم به زور بردم اصلا شل كن سفت كن در نياوردم امروز فردا نكردم 

با اخم و تخم و صورت سرخ اومد

محضردار يا نميدونم دفتردار كثافت جلوي من به شوهرم گفت من جاي شما بودم اينكارو نميكردم! الان فقط چون مهريه ندارن قبول كردم بياييد! عوضي

خلاصه گرفتم

به نظر در مورد شما كار از كار گذشته

ميدونم دردت چيه اما نيومده به جاي سن مثلا ٥ تا بزنه كه بگيم دنبال دوز و كلك بوده

وگرنه همينم نميزد

برو مشاوره ببين ميتوني بپذيري يا نه

اگر برای اذیت کردنش مهریه آمو بزارم اجرا چیزی دستمو میگیره؟؟؟؟؟؟

مهریه که کلا پوچه یه جورایی سرکاریه

هر دو سه سال یه بار شده یه سکه اونم واسه کسی که داره

مهریه فقط ملک خوبه به نام باشه وگرنه سکه رو اصلا نمیدن 

دادگاه ها همش به نفع مرد رای میده

فقط میخوام مهریه که وعده داده بزنه نمیخواهم بقیه بگند گواش زده

به این فکر کن که اینقدر دوستت داشته که نمیخواسته سر مهریه که میدونسته بزرگترا نمیذاشتند شما را از دست بده یا باعث ایجاد کدورت بین شما و خانواده اش بشه.

اگه دوستت نداشت اتفاقا سر عقد مطرح میکرد که بزرگترا نذارند عقد کنید. یا قبلش که خانواده اش مخالفت کنند و یه دلیل خوبی برای نرسیدن به شما داشت. دوستت داره نه اینکه گولت زده باشه

اصلااااااا برام حیاتی بود حتی به دادگاه و گرفتم مهریه ام هم فکر میکنم

به نظرم یه کار دیگه کن

خودت شوهرتو بهتر میشناسی ، ببین اگه خر شدنیه تو هم فریبش بده و به مرور ازش پول زیاد بکن و واسه خودت طلا و سکه بخر

من دنبال طلاق نیستم من صداقت گذاشتم اون مکر و حیله اونم با فکر آدمایی که الآنم حالمو بد میکنند تا می ...

در واقع دلت از همسرت و خانواده ش مکدره و اینه که داری گذشته رو شخم میزنی. با خودت روراست باش و مساله ی اصلی رو حل کن.